Notd catrice “kings of greens”

Notd catrice “kings of greens”

Nou ben ik niet helemaal weg van groen altijd maar dacht kom rach doe eens gek haha, en ben gisteravond alsnog me nagels gaan lakken en zo in de schemering ging het allemaal wel totdat ik hem vanmorgen in het daglicht zag en dacht WOWWW hahaha die is groen 😀

Je moet er van houden en hij heeft wel wat maar helemaal mijn kleur…nee 😉
en ik kon het natuurlijk niet laten om de rest van de nieuw gekochte lakjes even te smeren om te kijken welke nou het leukste was en ik denk zelf de blauwe, de bruin en roze op mijn duim dus daar gaat ik vandaag dan maar een een keuze uit maken :d

Fijne dag en alvast een fijn weekend!!

4 gedachten over “Notd catrice “kings of greens”

  1. Mooi kleurtje! Ik heb van de week een paarse gekocht van catrice Heavy Metallilac lijkt qua finish heel erg op deze maar dan lekker paars.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.