notd denim wanted

| 25 reacties

Ik had me voorgenomen zo voor het weekend nog een keer mijn nagels te pimpen.Β  Dat heb ik nog niet echt gedaan sinds ik de acryltjes heb, en eigenlijk vond ik het zonde want ben gek op naturel nagels :D, maar een flinke pimp is ook wel eens leuk natuurlijk πŸ˜€ dus…we zijn begonnen en het is met denim wanted van essence geworden met een konad plaatje:D

We gaan in ieder geval gekleurd het weekend in πŸ˜€

reactie's

reactie's

25 reacties

 1. Ziet er leuk uit zeg! Knap dat je dat kan..

  Ben vandaag op je blog terecht gekomen en eerlijk is eerlijk; je schrijft erg leuk zeg! Zal je dus ook nog wel vaker volgen hier! Misschien vind je het leuk om linkjes te ruilen?

  Liefs!

 2. wauw wat mooi heej! πŸ˜€ helemaal verliefd!!

 3. Wauw, mooi gedaan en je lengte van je nagels is ook super mooi. Ik ben jaloers.. =)

 4. dat heb je weer super mooi gedaan zeg. natuurllijke nagels zijn mooi, maar dit ziet er ook super uit.

 5. Wat maak je er toch altijd weer wat moois van!

 6. Heb je weer prachtig gedaan, meid! Ziet er echt super! Wie zei gisteren nou tegen mij dat ze niet zo van de kleur was πŸ˜‰ hihi
  Fijn weekend!

  • haha zei ik dat haha πŸ˜› ja ik weet het maar dat naturel blijft mooi maar de drang en de wil om te freubelen blijft hihih en met deze nagels is het heel leuk om alleen de topjes te doen ipv de hele nagel want dan wordt het een drukte van jewelste hiih

 7. Ziet er weer erg mooi uit! πŸ˜€

 8. Wauw, mooi gedaan zeg!
  x

 9. wat me opviel vanmiddag is dat je andere hand langer is hahha zag ik op hyves πŸ˜› wel mooi hoor rach!!

 10. nou ga me bij de rest aansluiten, gewoon top πŸ˜€

 11. je nagels zijn altijd al gaaf maar dit slaat weer alles en lekker lang ook hihiih

 12. loveeeeee ittt!! die zwarte die je gedaan heb is ook zo onwijs!!
  fijn weekend moppies

 13. Heel erg mooi gedaan!!! πŸ˜€

 14. Echt heel gaaf gemaakt!

 15. Erg mooi gemaakt weer!

 16. Heel erg gaaf! En een hele mooie kleur πŸ™‚ Is iemand je foto’s aan het jatten? (omdat er een watermerk inzit)

 17. Ziet er leuk uit. De kleur is erg mooi πŸ˜€

 18. nice kanjertje:D naturel zijn ook heel mooi en hoef je eigenlijk niks aan te doen maar jij als nagelak geek zal en moet lakken he πŸ˜€

 19. Weer mooi gemaakt meid!

 20. jij was vrij vanavond toch:P kikkuh rachie

 21. mooi gedaan

 22. ohh tering ik ben zo zo jaloers nu hahahahah wat gaaf! en ja ik vind de natural nails ook heel mooi want wat ik vind bij die acryltjes zoals je dat leuk schrijft is dat het altijd gelijk een beetje TE word maar dit valt mee πŸ˜€

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: