notd denim wanted

notd denim wanted

Ik had me voorgenomen zo voor het weekend nog een keer mijn nagels te pimpen.Β  Dat heb ik nog niet echt gedaan sinds ik de acryltjes heb, en eigenlijk vond ik het zonde want ben gek op naturel nagels :D, maar een flinke pimp is ook wel eens leuk natuurlijk πŸ˜€ dus…we zijn begonnen en het is met denim wanted van essence geworden met een konad plaatje:D

We gaan in ieder geval gekleurd het weekend in πŸ˜€

25 gedachten over “notd denim wanted

 1. ohh tering ik ben zo zo jaloers nu hahahahah wat gaaf! en ja ik vind de natural nails ook heel mooi want wat ik vind bij die acryltjes zoals je dat leuk schrijft is dat het altijd gelijk een beetje TE word maar dit valt mee πŸ˜€

 2. nice kanjertje:D naturel zijn ook heel mooi en hoef je eigenlijk niks aan te doen maar jij als nagelak geek zal en moet lakken he πŸ˜€

 3. wat me opviel vanmiddag is dat je andere hand langer is hahha zag ik op hyves πŸ˜› wel mooi hoor rach!!

 4. Heb je weer prachtig gedaan, meid! Ziet er echt super! Wie zei gisteren nou tegen mij dat ze niet zo van de kleur was πŸ˜‰ hihi
  Fijn weekend!

  1. haha zei ik dat haha πŸ˜› ja ik weet het maar dat naturel blijft mooi maar de drang en de wil om te freubelen blijft hihih en met deze nagels is het heel leuk om alleen de topjes te doen ipv de hele nagel want dan wordt het een drukte van jewelste hiih

 5. Ziet er leuk uit zeg! Knap dat je dat kan..

  Ben vandaag op je blog terecht gekomen en eerlijk is eerlijk; je schrijft erg leuk zeg! Zal je dus ook nog wel vaker volgen hier! Misschien vind je het leuk om linkjes te ruilen?

  Liefs!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.