notd diamonds matte mulberry

notd diamonds matte mulberry

Vandaag mama dag dus….tijd voor te rommelen in huis en tijd voor moeders nagels! Gister had ik mijn bestelling binnen gekregen van boozyshop en ja wilde eigenlijk gelijk gaan beginnen maar helaas geen tijd dus vandaag dan maar 😀
Vond het een mooi ogend kleurtje, dus enthousiast aan de smeer net….oke in shock hahaha, eerste laagje gedaan en had zoiets van okeeej je moet er maar van houden, had het idee dat ik met de meiden hun waterverf had zitten spelen, maar goed rach geeft niet op en rach heeft nog een laagje aangebracht, nice :D, maar…ja weer een maar ja haha, ik moet wel ff wennen aan het gevalletje “matte nagelak”  Hij droogt wel lekker snel moet ik zeggen!!

Wat ik al zei het is even wennen maar het heeft wel wat :D. De image plate komt volgende week denk ik, staat een druk weekendje voor de boeg dus we zien wel 😉

btw heb de nagel pagina ook ff aangepast en ziet er wat overzichtelijker uit nu 😉 thnx to niekje 😉 ben al maaaaanden aan het vechten met lightbox hahah en eindelijk is het dan gelukt!

47 gedachten over “notd diamonds matte mulberry

 1. Mooie “couleur” :livi Bij matte nagellak is het volgens mij de bedoeling dat je geen top coat draagt (draag je volgens mij ook niet) toch anders is het effect weg? Het geeft zoveel krassen op de cremekleurige keukenkastjes en bad…die je er alleen met aceton afkrijgt en dan kun je je spullen gelijk weggooien vandaar dat ik altijd dikke topcoat erop smeer. Dus matte wordt niks voor mij denk ik :wing

 2. :wow ik heb net ff al je nageltjes bekeken zou het ook zo willen kunnen hoor 🙂
  Deze paars is wel mooi maar niet m’n stijl

 3. heb het ff in real live gezien en het is gewoon vaag hahahha maar ik vind het op de foto ook anders over komen

 4. het is gewoon anders en daarmee klaar:D vind je nagel page beter zo hahahhaa wat een gegil zeg met die fotos lol

 5. hahaha waterverf van je meiden ja je zou wel zeggen dat je het daar mee gedaan hebt, mss een andere kleur had beter geweest

 6. niks mis mee toch ? vind het een vaag kleurtje zo maar dan krijgen we weer ” je mot er aan wennen” 😀

 7. indeed hierboven lol
  het heeft wel wat en denk met een paar stempels van konad dat je het nog fun had kunnen maken 😀 iets met witte vlinders ofzo

 8. nouuu…..ik schrok ff hahahahah in het potje oogt het mooi maar vind hem tegenvallen eerlijk gezegd, nee geef mij dan maar dezelfde kleur maar dan met glans :d

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.