notd een dubbele weer

notd een dubbele weer

Het is zaterdag, het regent buiten nadat de zon lekker heeft geschenen en dan begin je maar weer aan je nagels. Je bent na een kwartier klaar, duikt je koffer weer en zit doelloos naar je nagels te kijken terwijl je met een watje alles er weer afhaald …:|ik was er ff niet dat is wel duidelijk hahaha, dus dan maar weer op nieuw en weer wat anders.

De meiden mochten het verzinnen en kwamen weer met mijn penselen aan dus strepen dan maar weer

wij gaan hier verder met het genieten van onze zaterdag 😀

36 gedachten over “notd een dubbele weer

    1. ligt eraan de ene keer chippen ze snel en dan na een dag of 2 a 3 zit ik al weer te freubelen maar het zit er ook wel eens een week of (dan heb ik gewoon weg geen zin haha) en nee haal het er niet meteen vanaf 😉

  1. wow! ik heb nu sinds kort geen acrylnagels meer, maar ik zie al dat ik hier wel terecht kan als ik geen inspiratie heb… wow, wat een mooie creaties weer rach!

  2. Vind ze allebei erg mooi, de bovenste ziet er lief uit en de onderste vind ik er stoer/sexy uit zien. Ik heb een levendige fantasie he, haha? Na mijn Essence stampy drama (heb het weggegooid) durf ik eigenlijk niet aan Konad te beginnen omdat ik bang ben dat het niks zal worden met mij. Maar als ik jouw nagels af en toe zie dan begint het toch te kriebelen…. Fijn weekend meid!

    1. haha zeker leuke fantasie lol en ja dat essence moet je maar ff gaan vergeten echt waar, besteld dan een klein konad setje en dan zul je echt merken dat dat wel gewoon werkt 😉 geloof me:D
      jij ook fijn weekend nog meis!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.