notd een dubbele weer

| 36 reacties

Het is zaterdag, het regent buiten nadat de zon lekker heeft geschenen en dan begin je maar weer aan je nagels. Je bent na een kwartier klaar, duikt je koffer weer en zit doelloos naar je nagels te kijken terwijl je met een watje alles er weer afhaald …:|ik was er ff niet dat is wel duidelijk hahaha, dus dan maar weer op nieuw en weer wat anders.

De meiden mochten het verzinnen en kwamen weer met mijn penselen aan dus strepen dan maar weer

wij gaan hier verder met het genieten van onze zaterdag πŸ˜€

reactie's

reactie's

36 reacties

 1. Ik vind ze allebei enorm leuk!

 2. Ik vind ze alle twee erg mooi, kan niet kiezen nog ^_^

 3. De onderste is mooi ^^

 4. Moooi en zeker dat zilvere!!

 5. Leuk gedaan!! πŸ™‚

 6. Isss weer mooi heurr! Om de hoeveel dagen doe jij je nagels eigenlijk? Of haal je het er meteen weer af?

  • ligt eraan de ene keer chippen ze snel en dan na een dag of 2 a 3 zit ik al weer te freubelen maar het zit er ook wel eens een week of (dan heb ik gewoon weg geen zin haha) en nee haal het er niet meteen vanaf πŸ˜‰

 7. super mooi!

  Je bent getagged

 8. wow! ik heb nu sinds kort geen acrylnagels meer, maar ik zie al dat ik hier wel terecht kan als ik geen inspiratie heb… wow, wat een mooie creaties weer rach!

 9. Super gaaf meis! Ik vind ze allebei heel erg gaaf! πŸ™‚

 10. ik vond die paarse ook zo gaaf met die streepjes toen en deze zijn ook weer super!!

 11. allebei πŸ˜€

 12. en eindelijk heb ik dezelfde nagels als jij hahahha zijn gaaf he πŸ˜€ ben weer trots op je

 13. Wouw Rach! Heel mooi!

 14. Vind ze allebei erg mooi, de bovenste ziet er lief uit en de onderste vind ik er stoer/sexy uit zien. Ik heb een levendige fantasie he, haha? Na mijn Essence stampy drama (heb het weggegooid) durf ik eigenlijk niet aan Konad te beginnen omdat ik bang ben dat het niks zal worden met mij. Maar als ik jouw nagels af en toe zie dan begint het toch te kriebelen…. Fijn weekend meid!

  • haha zeker leuke fantasie lol en ja dat essence moet je maar ff gaan vergeten echt waar, besteld dan een klein konad setje en dan zul je echt merken dat dat wel gewoon werkt πŸ˜‰ geloof me:D
   jij ook fijn weekend nog meis!!

 15. lekker crea bea op de zaterdag he πŸ˜€ leuk weer rach

 16. ik ga voor rozeeeee πŸ˜€

 17. wat mooi die nagels, en dat doe je gewoon helemaal zelf ? ik vind het echt een kunstwerkje. Leuke log heb je trouwens. Groetjes Petra

 18. vind ze allebei weer gaaf, bij jou ook zo noodweer geweest rach?

 19. Mooi, geniet van de Zaterdag!

 20. Super, die eerste vind ik echt leuk!

 21. Ik vind de onderste ook het mooiste… Je komt je dag wel door zo πŸ™‚

 22. Nu moet ik zeggen dat ik de onderste ook wel het mooist vind πŸ˜‰

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: