Notd en back to normal

Notd en back to normal

Zo de vakantie zit erop en vanmorgen heb ik de meiden weer netjes op school afgezet met hun gevulde broodtrommeltjes 😀 Ze hadden er weer zin om na 2 weken lekker lui te zijn geweest er weer flink tegen aan te gaan alleen die wekker he….tja die was voor moeders ook ff een door in het oor. Twee weken lui, makkelijk eten en laat naar bed, tja dat word even een omschakeling weer hierzo, voor mij geen probleem want ik lig het liefst om 20.00 al op me bed haha. Het eten van makkelijke en lekkere dingen is ook even over en vanmorgen weer een lekker weekmenu opgesteld  🙂
Gister ook weer even me nageltjes gedaan, kon het weer niet laten zaterdag om een lakje te kopen hihihi, de LE van catrice “bride side of life”
catrice bride side of life

Een lekker knal kleurtje moet ik zeggen maar ik hou er van :D. Wilde vandaag weer een ander kleurtje op doen maar ik wacht nog wel ff hihih, me nagels gaan weer een beetje de goede richting op en wil dat zo houden 😉

Nou ik ga nog even genieten van me rust, al moet ik zeggen dat ik de meiden wel erg mis 🙁 het is gelijk zo stil in huis!! maar nog een paar uurtjes en dan kan ik ze weer gaan halen en komt roontje ook weer lekker thuis 😀

7 gedachten over “Notd en back to normal

  1. Vakanties zijn super gezellig, maar het is ook wel weer fijn als je het normale ritme weer hebt. Super lakkleurtje zeg! Helemaal mijn kleurtje.. xx

  2. lekker kleurtje !!!! ik heb die roze van de week gehaald 😀 en ja heerlijk he die tutten weer naar school, roontje aan het werk en ik kom wel ff van de week langs om het wat drukker in huis te maken 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.