Notd Essence

Notd Essence

De LE metalic lakjes van essence  liggen in de winkel. Ik, dol enthousiast, kopen en smeren en van de koude kermis thuis komen haha. Ah nee hoor, het zijn hele mooie lakjes als je van mat houd…..en daar kom ik weer…ik houd niet van matte lakjes. Maar ik was te snel en heb niet gelezen, nee ik moest ze gewoon hebben!!

Maar een complete miskoop is het zeker niet want een glimmende topcoat erover heen en ze glanzen heel mooi :D.

De lakjes drogen echt heel snel en ja daar houden wij van!! Twee laagjes geeft weer het mooiste resultaat moet ik zeggen maar met 1 laagje kan het ook.

Dus ondanks het matte lakjes zijn is deze moeder zeer tevreden erover!!

Wat vinden jullie ervan? en gaan jullie voor mat of glans?

6 gedachten over “Notd Essence

  1. Ik hou juist van glans. Dus er gaat bij mij ook een topcoat overheen. En ik moet eerlijk bekennen. Ze zijn heel mooi. Staan je goed!
    Even off topic. Dat heb ik vaak met die zwarte (grote bakken van) auto’s in mat zwart. Ik zal verguisd worden om wat ik zeg. Maar die auto’s zien er voor mij uit alsof ze in de hens hebben gestaan. Geef mij maar een mooie metallic lak.

    1. hahaha ben het zo met je eens een matte zwarte auto bah vind het zo lelijk!!
      en thnx ik heb dus ook een top overheen gedaan en was toen wel blij ermee haha

    1. Inderdaad met een glanzende topcoat zijn ze mooi en zie je niks meer van het matte!! het zit er nu al langer als een week op dus ik ben tevreden 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.