Notd Essence

Notd Essence

Yes het is weer tijd voor moeders haar nagelak! De afgelopen tijd kocht ik er natuurlijk weer een paar, ja wanneer niet vraag je je soms af. Deze keer zijn ze van Essence. De “wood you love me” collectie. Een leuke vrolijke collectie met frisse kleurtjes. Dus voor jullie weer een notd online

Ik begin met deze koper kleurige. Ik snap alleen niet zo goed wat hij in deze collectie doet want hij matcht totaal niet met de andere kleuren maar dat is mijn mening. Het is een koper achtige kleur met een metalic glans erin. Ik vind hem mooi en het is een hele mooie herfst kleur.

Ik heb hem in 2 lagen gelakt en je moet er van houden zeg ik eerlijk.

Dan hebben we deze vrolijke kleur. Een groen achtige die je echt doet denken aan een lekker zonnetje en een terrasje :D. Ik zou deze in de zomer denk ik wel een paar keer dragen!!
Ook deze weer in 2 lagen gelakt want 1 laagje had gekund maar hij streept nogal.

En dan toch wel mijn favoriet uit deze LE lijn. Een zacht oud roze nude kleur!! Deze kan je eigenlijk gewoon altijd dragen en denk dat ik deze als backup nog bij ga kopen want i like it!!
Wederom deze ook weer in twee lagen gedaan. Een laagje kan, maar nee ga voor twee als je hem echt mooi wilt hebben.
Ik heb lakjes een week gedragen en wel een topcoat erover heen gedaan en natuurlijk weer gebruik gemaakt van de sneldrogende drops.

Wat vinden jullie van deze LE van Essence? Zou je ze kopen?

4 gedachten over “Notd Essence

  1. Ik zou ze graag kopen maar…. ik ben een rampenplan als het op lakken aankomt 😉

    dus ik houd het bij Hema natural pink, of Dior Vernis met een top coat.

    Vind vooral die lichtgroene erg mooi staan bij jou!

    Xxx jet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.