Notd Essence

| 7 reacties

Issie blauw of issie blauw haha mijn hemel, het heerlijke kleurtje is van essence ” lets get lost” nou dat dacht roon ook toen ik het liet dat ik “lost” was lol maar hij heeft wel wat en denk als je hem een beetje pimpt dat hij helemaal leuk is. heb er gister die crack (crap ja) nagelak overheen gedaan, de witte en dat had ook wel wat alleen gingen de nageltjes chippen dus eraf gehaald en ergens nog een foto van maar die volgt later.

reactie's

reactie's

7 reacties

  1. Mooi blauw is niet lelijk ๐Ÿ˜‰

  2. eindelijk weer notdtjes van me toppertje ! met of zonder nagels en eerlijk gezegd vind ik je nagels er steeds beter uit gaan zien dan die los hangende stukken die je eerst had ๐Ÿ˜‰ ik weet al hoe je volgende notd eruit ziet hihih maar zeg nog niks ๐Ÿ˜› die zijn veel gaver dus gooi ze maar snel online goed :d fijne avond topper

  3. Mooi kleurtje! Lekker opvallend ๐Ÿ˜‰ Vind je nagels er top uitzien trouwens!

  4. Dat is echt blauw. Staat je wel. ๐Ÿ˜€

  5. mooi kleurtje!

  6. leuk meid dat je weer lekker aan het smeren en kliederen bent ๐Ÿ™‚ hij is inderdaad erg blauw maar ik heb hem ook dus lopen we samen lekker voor lul (boeit niet he hahah)

  7. smurufffffff hahahah geniaal die klauwe van je ๐Ÿ˜› je kan er ook werkelijk alles opsmeren bij je want alles staat je ook nog ๐Ÿ˜‰ voor mezelf ? neee!!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: