Notd Essence

Notd Essence

Issie blauw of issie blauw haha mijn hemel, het heerlijke kleurtje is van essence ” lets get lost” nou dat dacht roon ook toen ik het liet dat ik “lost” was lol maar hij heeft wel wat en denk als je hem een beetje pimpt dat hij helemaal leuk is. heb er gister die crack (crap ja) nagelak overheen gedaan, de witte en dat had ook wel wat alleen gingen de nageltjes chippen dus eraf gehaald en ergens nog een foto van maar die volgt later.

7 gedachten over “Notd Essence

  1. eindelijk weer notdtjes van me toppertje ! met of zonder nagels en eerlijk gezegd vind ik je nagels er steeds beter uit gaan zien dan die los hangende stukken die je eerst had 😉 ik weet al hoe je volgende notd eruit ziet hihih maar zeg nog niks 😛 die zijn veel gaver dus gooi ze maar snel online goed :d fijne avond topper

  2. leuk meid dat je weer lekker aan het smeren en kliederen bent 🙂 hij is inderdaad erg blauw maar ik heb hem ook dus lopen we samen lekker voor lul (boeit niet he hahah)

  3. smurufffffff hahahah geniaal die klauwe van je 😛 je kan er ook werkelijk alles opsmeren bij je want alles staat je ook nog 😉 voor mezelf ? neee!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.