Notd: Essence

Notd: Essence

Lekker in de kerst sfeer de nageltjes dit keer. Ik kocht bij het kruitvat het gouden lakje van essence “still believe in santa” en hij is gewoon goud goud :D. Ik ben alijd te spreken over de lakjes en ook deze smeerde weer goed uit en droogde snel, kijk daar houden we van.

Ik vind het met  de kerst altijd leuk nagels lakken, lekker zilver of goud en soms met glitters alleen het eraf halen van de glitters word ik nog steeds niet gelukkig van maar het is en blijft leuk!

Gaan jullie ook mee met de kerst sfeer nagelak of houd je het gewoon bij je standaard lakjes?

4 gedachten over “Notd: Essence

  1. Vind dit wel het ultieme Kerst-nagellakje hoor. Top.
    Ik lak heel af en toe mijn nagels, maar gewoon wanneer het mij uitkomt hoor. Ik ga niet expliciet mijn nagels (en kleding en haar) mooi doen met feestdagen ; ). Mijn voorkeur qua nagellakkleurtjes: donkerrood/Bordeauxrood, donkerblauw, grijs, felrood en een doorschijnend lakje.

    1. ja hij is echt kerst-isch hihih heerlijk en oh ja die kleuren die je noemnt vind ik ook mooi en nee ik ben ook niet een vrouwtje wat altijd strak in het pak zit MET gelakte nageltjes haha maar vind het altijd wel verzorgend staan

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.