notd essence snow

notd essence snow

Toen we afgelopen zondag op scheveningen waren ben ik even de kruitvat ingedoken. Hier in het kruitvat hebben ze de laatste tijd niet zoveel en als er iets nieuws uit is dan is het zo weg (gebeurde voorheen niet zo snel nie) dus hup naar binnen en jawel daar stonden nog 2 lakjes die ik wel wilde hebben en dus bij ons er niet waren. de lakjes van essence “snow” . het de laatste tijd veel lakjes van het merk, vind ze leuk, ze smeren lekker en ze blijven redelijk lang zitten. daarbij komt ook kijken dat de meiden van ons de “tik” van hun moeder nu al hebben overgenomen met lakjes kopen en zodra hun een leuk kleurtje zien…ja hey ik ben de rotste dan ook niet en neem hem mee voor hun ( haha ja natuurlijk ook voor mezelf :P)

Deze “snow” lakjes heb in het paars en blauw, 2 laagjes gedaan en vind het kleurtje wel cute 😀 en weer lekker licht. gaat van de week ook de blauwe even testen en daar volgt natuurlijk ook een update over;)

52 gedachten over “notd essence snow

 1. leuk kleurtje inderdaad.
  en bij mij is de nieuwe collectie ook altijd zo snel op! zodra ik in de winkel kom is het allang weg

 2. Mooie kleur! Zit een beetje parelmoer in als ik het goed zie he. Prrettty! Leuk om zo met je meiden te tutten. Is ook wel een kleurtje waar ze mee op school aan kunnen komen. Ben benieuwd naar de blauwe. Deze is redelijk rustig aan voor jou doen.
  Fijne dag..schijnt bij jou het zonnetje ook zo lekker?

  1. ja is ook heerlijk om met de meiden te tutten hihi en ja dit kleurtje mag naar school hahah nio is gek op donkerblauw (ja dus not dat ze daar mee naar school gaat he haha) en dit soort kleurtjes trekt bep dan een pruillip en zegd dan ” ja maar die zie je nie goed” ja jammer nio haha
   hier schijnt de zon ook heeeeerlijk 😀 en woensdagmiddag dus komt helemaal goed vandaag 😀

 3. Heel mooie kleurtjes. Alleen is het veeel te licht voor mij :). Ik heb zeer moeilijke nagels en heb nood aan goed dekkende kleuren :).

 4. Oh …die is mooi :livi
  Ben je gek op nagellak zie ik…
  Ga je je nagellak stash posten? 😀
  benieuwd naar andere kleur

 5. Ik las in een van je comments dat jij ook handschoentjes gebruikt bij het schoonmaken haha. Dat doe ik ook 😀 Mijn handen vinden water een ramp, zeker omdat ik ook wat eczeemplekken daar heb…Weer een mooi nagellakje hoor!

 6. Leuk! Ziet er mooi uit! Heb gisteren ‘Snow bunny’ gekocht, of is dat dezelfde als jij hebt?
  Ik ga ‘m strakjes testen, ben benieuwd!

  1. hmm nee snow bunny heb ik niet ik heb de alpine snow dat is die blauwe en deze heet uuhh ff kijken hahah frostbite 😀
   ga je een revieuw schrijven over die bunny of niet ? ben wel benieuwd namelijk:D

 7. jaloers jaloers en nee niet op het lakje maar op je nagels hahaah, krijg dat echt niet voor mekaar he om ze zolang te laten worden

 8. ik heb de blauwe 😀 en eerlijk gezegd ben ik er niet kapot van bij mezelf maar goed bij jou kan je alles opsmeren en het is nice

 9. netjes weer kanjer, vind de lichte kleurtjes ook steeds relaxter worden, het is ook niet meer de tijd om met donkere nails rond te lopen he

 10. haaha dat wil ik nah ook weten rach met de vraag van sandra 😛
  vind het een lief kleurtje en ja de meiden nemen een hoop over van moeders he:D die zie ik straks al lakkend aan de tafel zitten hihi

 11. nou ik ga het niet over je lakje hebben maar over je nagels…hoe krijg je ze zo netjes met al dat schoonmaken van je ?

  1. lang leven de latex handschoentjes te koop per 100 bij de makro 😛
   en dat doe ik dan niet alleen voor me nagels maar mijn handen kunnen niet te lang met water in contact blijven omdat ze dan gewoon echt scheuren, auch dus, dus met schoonmaken heb ik altijd die handschoentjes aan 😀

 12. oh ik ga eens kijken hier in nootdorp of ze ze daar wel hebben en dan geef ik je wel een gil kan je voortaan lekker daarheen 😛
  vind het een zacht kleurtje

 13. subtiel kleurtje haha mooi en ja past goed bij het weer mss ook vandaar de snow collectie ow god patries ratelt weer hebbie door hahah

 14. hier is ook alles heel snel weg of ze hebben het niet gehad dus je heb weer geluk gehad jij hahah

 15. ik heb hetzelfde probleem als kel eerlijk gezegd, heb ze zelfs in koud water gedaan haha maar neuhh hielp ook nie

 16. Jij hebt echt zulke mooie nagels :love wauwie! Mooie kleur ook trouwens, ik ben heel erg benieuwd naar de blauwe variant 😀

 17. idd weer lekker licht en welja geef de meiden maar de schuld hahaaha mooie ben jij 😛

 18. :hmm: waarom krijg jij hem wel goed op en ik niet :hmm: :hmm: als ik hem 2 laagjes doet dan duurt het mega lang voordat ie droog is en als ik dan denk dat ie droog ik beschadigd hij heel snel 🙁

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.