notd gosh milky way 545

notd gosh milky way 545

Zo al mijn zaterdag klusjes zaten er weer op, poetsen, bedden verschonen, wasjes draaien en daarna ff tijd voor me nageltjes. Zag een flesje gosh staan en eigenlijk nooit op gehad dus ff proberen maar. hij is wel mooi maar vind hem een beetje somber en me nagels komen er nog doorheen en daar houd ik niet zo van, maar goed, nageltjes zijn weer ff gedaan dus me happy.

fijne zaterdag allemaal!!

38 gedachten over “notd gosh milky way 545

  1. hahah een nono 🙂 ik vind het altijd zonde, dan lijkt het eigenlijk net of je geen nagelak op hebt 😉 maar goed het is weer leuk geweest 😀

 1. Ik vind het juist erg mooi op nagels zoals de jouwe! Me = jaloers! Maar kan begrijpen dat je dit te rustig vindt als je altijd kleurtjes en image plates gebruikt, dan moet het even wennen :to .

  1. het heeft ook wel wat maar een paar weken geleden moest alles nog heel donker op me nagels en nu is het weer heel licht en ow ow rach is een zeikerd dan hoor haha tis nooit goed maar het is wel ff lekker rustig zo zonder al die tierelantijntjes erop:D

  1. ja he te naturel hihi, nou ja van de week heb ik weer meer tijd kan ik weer los gaan hahahaha en ja ze zijn weer goed aan het bijkomen de nageltjes 😀 heeft wel even geduurd (vanaf oktober na de verbouwing hier maar goed ) ze zijn weer bij 😀

 2. mooi kleurtje rach :d geen zijn in uitgebreid de nagels te doen dus hihi ach volgende week weer alles naar school en werk dus dan kan je weer knutselen 😀

 3. mooi moppie en jij ook een fijne zaterdag 😀 ga je nog wat doen vanaaf ? zag de flesjes jillz en bier en pasoa al weer de tas in gaan bij de c1000 moahahah

 4. vind hem mooi en je nagels ook 😀 en zou je wat rustiger willen doen hahaahaha weet dat je ziggo nu wel kan verbranden maaruh nie gillen nie aan de foon als je met mij zit te beppe hahaha

 5. hey die heb ik ook :d maar heb hem maar een paar x opgehad en ook de mand in gegooit, moet je zin in hebben in dit kleurtje hihih

 6. ik zie je nu zo zitten aan je tafel al denkend ” zal ik het er maar weer afhalen ” moahahah als je dat al schrijft van dat je het niks vind als je nagels er door heen komen 😛
  nou mensen vanaaf een notd wedde hahah
  he verdomme ken ik je toch goed 😛

  1. als je hier bent krijg je een vaantje van me echt waar moahah je kent me echt goed zeg:D maar nee geen nagels lakken meer vandaag, heb nog genoeg te doen

 7. milky way hahah de naam zegd het al lol maar vind het een mooi kleurtje maar ben net als jij nagelak moet goed dekken

 8. nice honey 😀 en ja had je die nog nooit opgehad hhaha ken je nagaan nail freak lol nagelak kopen, in de koffer flikkeren en een paar maanden tegenkomen haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.