#notd Gosh silver 555

#notd Gosh silver 555

Wel lakken niet lakken, ik word regelmatig moedeloos van mijn nageltjes omdat er gewoon weg niks mee te beginnen is op dit moment 🙁 Geen nagelak en een hoop handcreme gaat top maar zodra ze in aanraking komen met nagelak grrrr, nooit last van gehad maar goed, zal wel bij me kwaaltjes horen. Afijn toch weer gaan lakken van de week en vond het Gosh silver kleurtje wel even leuk 🙂
#notd #gosh silver 555

Vind het een leuk lakje maar neig toch elke keer weer naar een donkere kleur dus je kan wel raden wat ik straks ga doen…;) precies ander kleurtje

Fijne dag!!!

4 gedachten over “#notd Gosh silver 555

    1. jaaa zeker hebben hebben hebben maar dan moet ik manlief lief aan gaan kijken want moet dan echt een nieuwe kast erbij gaan kopen moahahaah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.