Notd Hema

Notd Hema

Gek op Hema? Welnee haha. Voorheen liep ik weg met catrice en essence en nu een echte hema tik. Ze lakken gewoon fijn en blijven een week helemaal goed zitten zonder chips. Nou wat wil een vrouw dan nog meer? Juist, alleen maar dat soort lakjes. Ik kocht de laatste keer deze metalic roze kleur, genaamd “girl with the pearl”.

Een mooie zachte roze kleur met dus metalic erin en dat maakt hem leuk en mooi shinny.

Hema girl with the pearl
Hema girl with the pearl
Hema girl with the pearl

Ik gebruikte dit keer ook de snel drogende drops van de hema. Normaliter gebruik ik die van essence die echt top werken. Maar dit keer dus de drops van de hema en ik vind ze net zo goed en snel drogen als mijn vorige, dus een aanrader voor de dames die net als ik geen geduld hebben met het wachten tot hun lakje droog is.
Quik dry drops

Wat vinden van jullie van deze kleur? Zou je hem zelf ook dragen/kopen?

Het kleurtje vind ik eigenlijk wel bij alles passen ook. Zowel classy als casual. Eventueel een glitter topcoat zou er ook wel heel mooi op staan denk ik maar zoals jullie weten ….ik en glitter…is een haat-liefde verhouding dus ik houd wel wel gewoon zo standaard 😉

Ik heb ondertussen een bom aan hema lakjes en er gaan er zeker nog vele bij komen dit jaar. En uiteraard worden ze allemaal beschreven hier op de site 😀

2 gedachten over “Notd Hema

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.