Notd, ja ja we gaan er weer voor

Notd, ja ja we gaan er weer voor

Zo hoe lang is dat wel niet geleden dat ik een notd heb geplaatst ?:D heel lang. ik had mooie nagels van mezelf, ben toen heerlijk stom aan de gang gegaan met acryl en dat liep af en door gevijlde bloedende en dunne en kapotte nagels, maar… ze trekken weer een beetje bij, ze zijn niet lang maar ik ben er al lang blij mee en nee nee never meer acryl op me nagels!! Mijn nagelak verslaving neemt dan ook weer drastisch toe, jullie kennen als het goed is mijn grote koffer die tot aan zijn nok zit gevuld en ondertussen moet ik een nieuwe grote koffer aanschaffen wan het past nie meer nie hahaha.
Vandaag een gekke bui, mellow yellow van essence, gewoon een tweety kleur, geler kan het niet geloof ik haahah. Zei vroeg er al een paar keer om van wanneer ga je of ga je nog een notd plaatsten nou bij deze meis en er volgen er weer meer straks en ja ik gaat ook weer met konad aan de haal 😀

9 gedachten over “Notd, ja ja we gaan er weer voor

  1. Wat een mooi kleurtje en dekt ook goed! Had laatst een gele nagellak te pakken en die dekte voor geen meter… Leuk om weer Ês een NOTD van jou te zien meid!

  2. Zonde zeg van je nagels. Maar gelukkig is dat net als haar, het groeit weer aan. 😀
    Dit is niet echt mijn kleur. Ik vind geel op nagels beetje maf.

  3. gaaf dat je dat weer gaat doen, vond het toen altijd al leuk om te zien hoe jij zo lekker los gaat op je nagels hihih, dit kleurtjes is wel …bang geel he haha maar lekker voor de zomer 😀

  4. Jeej een notd haha! 😀 Mooi kleurtje, en hij dekt zo te zien ook goed. Ik vind je nagels er heel goed uitzien, ook al zijn ze niet zo lang!

    1. hij dekt super goed melis 😀 en ja ze vallen nu wel mee alleen mis ik hier en daar nog een stuk haha maar dat is mooi te verbergen 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.