De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

notd met konad image plate M77

| 52 reacties

Gutte gut was ik moe het weekend maar zal en moest me nagels doen hahah. de matte paarse kleur ging me toch wel lichtelijk (tot best zwaar) irriteren en ja moest eraf ;). Dus tijd voor een licht kleurtje, en een beetje aan de stempel geslagen. had niet echt een inspiratie dus denk doe gewoon 2 stempels van de plate alvast;)

de images zijn wel cute, veertjes en wat het andere is kan ik niet omschrijven maar oogt weer leuk;) . Tijdens het trainen brak alleen me duim nagel (auchhhhhh) dus ik kan van de week weer opnieuw gaan lakken en dan gelijk weer een nieuwe image pakken πŸ˜‰

Ik zag bij beautygoddes dat eccense ook met een soort van stempel product aan is komen zetten. ik ben vandaag wezen kijken bij de kruitvat alleen jammer genoeg hadden ze het nog niet in de schappen liggen. iemand het al wel geprobeerd ?

reactie's

52 reacties

 1. Ziet er weer gaaf uit.
  En die van Essence heb ik gekocht, maar nog niet gebruikt!

  Je moet alleen even goed kijken, want dat rondje met die vormpjes er in zeg maar, die zagen er bij een hoop beschadigd uit (hoe ze het doen weet ik niet), dus je moet even een goeie zoeken, want anders kan je het niet goed gebruiken

 2. Ik vind ze super leuk, lekker kleurtje ook!

 3. Wauw wat een prachtige nagels!! Ik heb zelf inderdaad die van Essence. Er zijn 2 versies, de ene versie doet het bij mij goed, maar de andere pakt de plaatjes niet altijd op de stempel. Maar het is opzich wel een goedkoop alternatief :wing

 4. Ziet er weer goed uit meid!

 5. Ik vind ze er echt superrr mooi uitzien! Echt heel leuk! Mooie kleur lak ook!Ik wil ook zo graag weer aan mijn nagels rommelen, maarrrr yaison is ziek en ik ook..hoest hoest hoest…ga ik maar niet het flesje acryl liquid openen….dan stikken we..hahaha

 6. Je nagels zijn erg mooi zo!

 7. Echt super gaaf zeg!! :livi

 8. hier liggen de sets in de winkel, nou ja ze lagen in de winkel haha maaruh durfde het niet aan :d denk ik heb jou daarvoor en waarom zou ik zelf in de stress raken πŸ˜›

 9. gewoon gaaf weer πŸ˜€ en toch verbaast het me altijd he je ben super ongeduldig maar het blijft wel mooi bij je hahahah

 10. ik heb het setje wel maar wat een shit zeg als je konad gewent bent hahaa.
  jij ben weer lekker crea bea geweest zo te zien en ze zijn weer gaaf meis

 11. whooww :d ze zijn weer fun πŸ˜€ en nee hier ligt het ook nog niet in de schappe

 12. Oh prachtig gedaan! Echt heel mooi. Maar een nagel gebroken? Auchhhhhh 😐

 13. Super weer je nagels. Ik had zaterdag weer eens kunstnagels opgedaan, maar diezelfde dag maar weer afgehaald. Ik zoek nu nagels die gelijk zijn met de huidige. Enige tips?

 14. Ik heb er 2 van essence.
  Ze werken en doen gewoon hetzelfde als die van konad merk geen verschil alleen is het veel goedkoper!

 15. zow zow die zijn leuk gedaan weer. en ja jij vind weer van niet hahahahahaha
  hier lagen ze wel die setjes maaruh denk dat is natuurlijk noooooit zo goed als dat konad van raggie πŸ˜€

 16. het is al gezeg ..: supahhhh:D
  gaat morgen ff kieken hier bij het kruitvat

 17. kikkuh meer heb ik er niet op te zeggen moahahahah

  hier geen stempel dingen hoor in de schappen nog

 18. onwijsje weer je nageltjes πŸ™‚ vind die veertjes wel lief erop

 19. nice nice nice πŸ˜€

  helemaal offtopic maaruh hoest afgelopen bij die appel?

  • ja nice ja :d en bij appel was het weer ….weer… ja typisch appel he hahah ze hadden geen toetsenboorden op voorraad meer (nee joh? daarom kreeg ik dat oude ding mee!) en woensdag zijn ze er weer dus ja moet maar weer maar er volgt nog een logje over πŸ˜‰

 20. nou is wel weer zo klaar als een klont he je nagels zijn weer verry cute πŸ˜€

 21. wat gaaf weer zeg! mooi kleurtje ook rach πŸ˜€ van welk merk in de ondertoon kleur rach ?

 22. :hmm: hier lagen die setjes ook nog niet hoor πŸ™ anders had ik het gelijk gaan testen voor je hihih. het zal kwalitatief wel veeeuul minder zijn denk ik maar goed proberen waard
  vind je nagels weer onwijs gewoon :d

 23. Wauw super mooi gedaan weer en de kleuren vind ik ook echt heel mooi!
  Die dingen van Essence heb ik ook zien liggen, ik vroeg me alleen af of dat wel goede kwaliteit zou zijn. Heb het niet gekocht omdat mijn nagels drama zijn.

  • thnx! dat is dus ook de vraag bij mij, wat voor kwali is het en is het net zo goed als konad… kijk als het net zo goed is of bijna net zo goed is ja dat scheelt bakken met geld hahah maar verheug me maar nergens op;)
   en balen dat je nageltjes drama zijn meis, ach komt mss wel weer als je die mooie kleine van je in je armen hebt πŸ˜€

 24. nou hoe krijg je het voor mekaar hihih gaaf weer gewoon!

 25. ooeii die zien er ook weer lief uit zeg πŸ˜€

 26. zoals gewoonlijks weer supah:D

 27. leuk leuk leuk!!!! gaat straks gelijk ff kijken hierzo πŸ˜‰

 28. wat een heerlijk zacht kleurtje hihih en je hebt ze weer gaaf gepimpt rachie πŸ˜€

 29. ik vind ze weer wooow:D en nee hier lagen ze ook nog niet in de schappen

 30. gaaf rach !!! en ow als dat er is hier van eccense gaat ik wel ff proberen hahah

 31. wooow wat gaaf weer πŸ˜€ waarom is het niet leuk met die veertjes dan ? vind het super !!

 32. Oh enne.. mocht je tegen het weekend nog niet zo’n stempelsetje hebben kunnen bemachtigen wil ik wel even voor je kijken in de stad of ze er nog eentje hebben. Moet je maar zeggen.

 33. Wat zien je nageltjes er weer mooi uit!!! Je bent er echt handig in :wow .
  Leuk dat je m’n site noemt, thanks! Ik wilde de stempel van Essence vandaag uitproberen, maar het liep een beetje anders af met m’n huidige nagellak. Die krijg ik er bijna niet af en heb ik mijn nageltjes verschrikkelijk moeten laten lijden ::S . Ben er ff klaar mee voor vandaag…

  • thnx en geen dank πŸ˜€ ik zal je vanavond ook even in me gewone linkjes zetten als je dat goed/leuk vind.
   aaiiii nageltjes laten lijden is niks he, zeker glitternagelak ofniet ? dat moet ik er altijd met een beitel vanaf halen dan :s
   en ow super lief dat je dat aanbied, ik gaat morgen (als grote kind en kleine kind wat beter zijn dan) ff naar het kruitvat toe, wil gewoon zoon setje hebben hahahah. mocht het niet lukken dat ze hier in de schappen liggen laat ik je wel ff horen goed πŸ˜‰

   • Leuk! Zal jou ook bij mijn links zetten :wing
    Het was inderdaad glitternagellak, maar daar was je al achter he. Had ik echt niet verwacht zo’n waardeloze kwaliteit van OPI :nee .
    Ik hoor wel of het is gelukt met de Essence stampy set

 34. I love your nails :livi
  Ze zien er weer zo mooi uit haha.

 35. Het zijn weer plaatjes, Rach!

 36. Wat mooi weer je nagellak met konad images
  Nee heb nog niet geprobeerd met van Essence want ik heb nog geen in bezit πŸ˜€ πŸ˜€

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: