notd met konad image plate M77

notd met konad image plate M77

Gutte gut was ik moe het weekend maar zal en moest me nagels doen hahah. de matte paarse kleur ging me toch wel lichtelijk (tot best zwaar) irriteren en ja moest eraf ;). Dus tijd voor een licht kleurtje, en een beetje aan de stempel geslagen. had niet echt een inspiratie dus denk doe gewoon 2 stempels van de plate alvast;)

de images zijn wel cute, veertjes en wat het andere is kan ik niet omschrijven maar oogt weer leuk;) . Tijdens het trainen brak alleen me duim nagel (auchhhhhh) dus ik kan van de week weer opnieuw gaan lakken en dan gelijk weer een nieuwe image pakken 😉

Ik zag bij beautygoddes dat eccense ook met een soort van stempel product aan is komen zetten. ik ben vandaag wezen kijken bij de kruitvat alleen jammer genoeg hadden ze het nog niet in de schappen liggen. iemand het al wel geprobeerd ?

52 gedachten over “notd met konad image plate M77

 1. Ziet er weer gaaf uit.
  En die van Essence heb ik gekocht, maar nog niet gebruikt!

  Je moet alleen even goed kijken, want dat rondje met die vormpjes er in zeg maar, die zagen er bij een hoop beschadigd uit (hoe ze het doen weet ik niet), dus je moet even een goeie zoeken, want anders kan je het niet goed gebruiken

 2. Wauw wat een prachtige nagels!! Ik heb zelf inderdaad die van Essence. Er zijn 2 versies, de ene versie doet het bij mij goed, maar de andere pakt de plaatjes niet altijd op de stempel. Maar het is opzich wel een goedkoop alternatief :wing

 3. Ik vind ze er echt superrr mooi uitzien! Echt heel leuk! Mooie kleur lak ook!Ik wil ook zo graag weer aan mijn nagels rommelen, maarrrr yaison is ziek en ik ook..hoest hoest hoest…ga ik maar niet het flesje acryl liquid openen….dan stikken we..hahaha

 4. hier liggen de sets in de winkel, nou ja ze lagen in de winkel haha maaruh durfde het niet aan :d denk ik heb jou daarvoor en waarom zou ik zelf in de stress raken 😛

 5. gewoon gaaf weer 😀 en toch verbaast het me altijd he je ben super ongeduldig maar het blijft wel mooi bij je hahahah

 6. ik heb het setje wel maar wat een shit zeg als je konad gewent bent hahaa.
  jij ben weer lekker crea bea geweest zo te zien en ze zijn weer gaaf meis

 7. Super weer je nagels. Ik had zaterdag weer eens kunstnagels opgedaan, maar diezelfde dag maar weer afgehaald. Ik zoek nu nagels die gelijk zijn met de huidige. Enige tips?

  1. thnx en hoe bedoel je gelijk zijn met de huidige ? als ik kunstnagels opdoe koop ik meestal zoon setje bij de kruitvat, zijn 10 euro ofzo

 8. zow zow die zijn leuk gedaan weer. en ja jij vind weer van niet hahahahahaha
  hier lagen ze wel die setjes maaruh denk dat is natuurlijk noooooit zo goed als dat konad van raggie 😀

  1. ja nice ja :d en bij appel was het weer ….weer… ja typisch appel he hahah ze hadden geen toetsenboorden op voorraad meer (nee joh? daarom kreeg ik dat oude ding mee!) en woensdag zijn ze er weer dus ja moet maar weer maar er volgt nog een logje over 😉

 9. :hmm: hier lagen die setjes ook nog niet hoor 🙁 anders had ik het gelijk gaan testen voor je hihih. het zal kwalitatief wel veeeuul minder zijn denk ik maar goed proberen waard
  vind je nagels weer onwijs gewoon :d

 10. Wauw super mooi gedaan weer en de kleuren vind ik ook echt heel mooi!
  Die dingen van Essence heb ik ook zien liggen, ik vroeg me alleen af of dat wel goede kwaliteit zou zijn. Heb het niet gekocht omdat mijn nagels drama zijn.

  1. thnx! dat is dus ook de vraag bij mij, wat voor kwali is het en is het net zo goed als konad… kijk als het net zo goed is of bijna net zo goed is ja dat scheelt bakken met geld hahah maar verheug me maar nergens op;)
   en balen dat je nageltjes drama zijn meis, ach komt mss wel weer als je die mooie kleine van je in je armen hebt 😀

 11. Oh enne.. mocht je tegen het weekend nog niet zo’n stempelsetje hebben kunnen bemachtigen wil ik wel even voor je kijken in de stad of ze er nog eentje hebben. Moet je maar zeggen.

 12. Wat zien je nageltjes er weer mooi uit!!! Je bent er echt handig in :wow .
  Leuk dat je m’n site noemt, thanks! Ik wilde de stempel van Essence vandaag uitproberen, maar het liep een beetje anders af met m’n huidige nagellak. Die krijg ik er bijna niet af en heb ik mijn nageltjes verschrikkelijk moeten laten lijden ::S . Ben er ff klaar mee voor vandaag…

  1. thnx en geen dank 😀 ik zal je vanavond ook even in me gewone linkjes zetten als je dat goed/leuk vind.
   aaiiii nageltjes laten lijden is niks he, zeker glitternagelak ofniet ? dat moet ik er altijd met een beitel vanaf halen dan :s
   en ow super lief dat je dat aanbied, ik gaat morgen (als grote kind en kleine kind wat beter zijn dan) ff naar het kruitvat toe, wil gewoon zoon setje hebben hahahah. mocht het niet lukken dat ze hier in de schappen liggen laat ik je wel ff horen goed 😉

   1. Leuk! Zal jou ook bij mijn links zetten :wing
    Het was inderdaad glitternagellak, maar daar was je al achter he. Had ik echt niet verwacht zo’n waardeloze kwaliteit van OPI :nee .
    Ik hoor wel of het is gelukt met de Essence stampy set

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.