notd na een slagveld

notd na een slagveld

Man man man, dan denk je, ik ben ziek, ik leg me erbij neer, heb tijd over, dus ga me nagels op me “gemak” doen…..dikke NOT :|. Ik was vol goede moed begonnen aan zilveren nageltjes met een cuttie veertjes erop…dikke fail, op een of andere vage manier verschoof het plaatje elke x, dat betekend stresssss, het lukt me altijd en nu..nu kon ik wel janken dus hoppaaaaa na 4 x me nagels te hebben gelakt is het een beetje gelukt. Les voor de volgende x: don’t do your nails hahaha

maar ja het zit er op, en we laten het maar even voor deze week zo he 😉

de zon schijnt hier heerlijk, al is het nog wel -2 🙁

36 gedachten over “notd na een slagveld

 1. Ze zijn weer prachtig! Erg he als het niet lukt! Ik krijg dan de neiging alles gewoon weg te kwakken. Vind het nog knap van je dat je het 4 keer hebt gedaan. Ik was allang ontploft. Ze zien er in ieder geval weer prachtig uit je nageltjes dus uiteindelijk is het niet voor niks geweest. Dus nu maar dubbel en dwars van genieten.

 2. Nou ik vind het weer mooi hoor 😀

  En ja het zonnetje schijnt nu heerlijk, zit in het zonnetje op de bank, maar buiten is het verschrikkelijk koud zeg!

 3. Leukkk!! Ja walgelijk he, als het niet gaat met de nagels hoe je het wilt. Dat heb ik ook soms…stressss.

  Het is zooow koud buiten…echt brrrrrrrrr. Beterschap!

 4. hahah en roon is gevlucht hoorde ik nou dan moet je wel heel erg bezig zijn geweest moahaah maar ze zijn wel mooi

 5. sjonge jonge driftkikker ben je ook he hahahhaha snel snel snel, ja dat gaat niet samen met een kop vol met snot :d

 6. helemaal gaaf weer!! heb het gister ook weer geprobeerd maar ik geef het echt op hoor hahahha, denk dat het met die kwastjes van je nog makkelijker gaat dan die stempels

 7. moahahha slagveld gekkehuis zal je ook niet meer bellen goed 😛 als je met je nageltjes bezig bent hahahhaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.