Notd, Nail of the day

Notd, Nail of the day

En ik heb weer mijn nagels gedaan :D. Krijg de smaak weer te pakken!

Vorige week begon ik er weer mee. En toen had ik weer een mooi kleurtje voor de herfst op gedaan.

Nu dus weer een ander kleurtje, maar wel weer van Essence.

Een beetje een donker bruine gel lak, die van zich zelf al heel snel droogt!! Pluspunt weer. Natuurlijk heb ik wel een paar dry drops erop gedaan want hoe sneller hoe beter.

ik had dit keer dus even helemaal geen geduld en heb daarom maar een laagje gedaan maar ook dat was al prima. Twee laagjes had hem nog intenser gemaakt denk ik en dat ga ik de volgende keer wel doen.

Zijn jullie team donker of team lichte nagelak ?

De gel lak ligt nu bij de kruitvat in de schappen!

16 gedachten over “Notd, Nail of the day

  1. Eigenlijk team lichte nagellak, maar onlangs was ik bij een event van Alessandro en dan kijk ik toch wel met een heel andere blik naar donkere kleurtjes. Ik ga binnenkort eens wat uitproberen! En zelf heb ik overigens van OPI een hele mooie donkergrijs (naar het zwarte toe) met shimmers (gelukkig dat ik goed keek. Autocorrect maakte er ‘schimmels’ van 🙂

  2. Ik hou wel van licht en donker. Maar dit is niet echt een kleurtje wat ik snel zou pakken. Dan neig ik toch meer naar roze/rood tinten.

  3. Hé leuk, alweer een ander kleurtje! Ik vond die vorige kleur persoonlijk net iets mooier, maar alleen in vergelijking met elkaar. Zo los van elkaar vind ik ze allebei erg mooi. Veel plezier ermee! 🙂

  4. Wat een schitterende kleur. Staat je ook mooi. Ik ben denk ik meer team donker. Maar gebruik ook zeker lichte en felle kleuren, maar dat komt omdat ik wil variëren :-). En Essence is mijn favoriete merk.
    Ps: ik weet nu wat NOTD betekent. In je laatste blog over nagellak wist ik dat niet, maar dat heb je mij uitgelegd, dus ik snap het.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.