Nu mag ik het ook roepen….

Nu mag ik het ook roepen….

Zo nu mag ik het ook roepen….ik heb vakantieeeeeee!!!

Eindelijk mensen!! Geen wekker, geen verplichtingen…helemaal niks noppes nada! Ja oke werken op zaterdag maar dat hoort erbij 😀

Ik had vorige week een beach summer party op school als afsluiting zeg maar en oh boy ik heb het zo naar mijn zin gehad en wilde eigenlijk nog wel even door feesten hihi. De toetsen week zit erop en daar ben ik blij om aangezien het toch wel pittig was 😉

Anyway, ik laat jullie even mijn outfitje zien van wat ik aan had op het schoolfeest.

Wel even credits to my little sister die mijn haar heeft gedaan!!

Ik had een truitje van Guess aan, een broekje van mijn zusje hihih en mijn lv sneakers. Je moest iet van beach achtig iets aan maar dat had ik niet en gelukkig want niemand had dat aan hahah. Het was een geslaagd feestje kan ik je vertellen, gezellig met vrienden, love it.

Nu op naar het volgende feestje wanttttt, 18 juli word ik 15!! En we vieren dat 2 keer eigenlijk, een met familie en eentje met vrienden, en dat word een maand later want ja alles is op vakantie helaas, maar wat in het vat zit verzuurd niet zeg mams altijd 😀

In de vakantie ga ik vaker met mijn moeder vloggen en als jullie nog ideetjes hebben voor blogpost van mij hoor ik dat graag 😀

Ik zeg fijne vakantieeee!!!

Eén gedachte over “ Nu mag ik het ook roepen….

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.