oeii wiebel wiebel!!

oeii wiebel wiebel!!

Niomi haar voortand zit wel heeeeel errug los nu en bengeld aan een stukkie nog ieuuwww hhaha. als ze praat gaat het tandje ook vrolijk heen en weer lol. haar juf wilde hem eruit halen ( volgens haar dochter is haar moeder daar heel goed in haha) maar nee niomi bedankte

Update

hij is er vandaag uit gehaald door de juf, mijn heldin hahaha:) en ze heb een lekker smoeltje nou 😀

32 gedachten over “oeii wiebel wiebel!!

  1. Dank je wel voor je lieve woorden op mijn blogje…doet me goed! Leuk he het wisselen en met trots in de spiegel kijken (dat doet deed mijn zoon hahahaha). Geniet van je weekend! xxx

  2. Haha toch er uit gehaald door de juf 😀 Ik had geen geduld voor tanden wisselen, ik trok ze er al uit als ze een beetje los zaten xD.

    Mooi fietsenrek heeft ze nu. Er kan zelfs een brommer in 😉

  3. ik moest hier zo om grinniken. Ik vind het altijd ook zo erg omn te zien krijg er een beetje kriebels van. Maar dan heeft de tandenfee straks idd weer wat te doen en heft ze ee schattig slismondje 😀

  4. Hahaha dat zie je ook in tekenfilmpjes dat ze praten en dat het tandje dan wiebelt. 😀 Heel leuk daarin, maar in real life lijkt het me een beetje vies 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.