Oke laatste paar schoenen

Oke laatste paar schoenen

Ik hoop dat dit de laatste paar schoenen is die ik deel. Maar beloven doe ik niet!

Dat ik koop ziek ben, is wel duidelijk. En nee schaam mij er echt niet voor! Ik kocht laatst van die flinke zolen schoenen en deze zag ik ook bij de Bershka en ik moest ze gewoon ook hebben!

Yep, voor sommige weer spuug lelijk maar ze lopen heerlijk en daar gaat het mij ook en en eerlijk ook over deze, ze zijn spuug lelijk maar onder een broek zijn ze gewoon heel erg leuk!!

Als ik schoenen koop, wil ik daar altijd een paar zwarte en witte van hebben en dat heb ik al eens eerder geschreven. Ik zal nog wel een keer een blogpost maken met mijn ocd van alles overal 2 paar van te moeten hebben.

Afijn, deze kocht ik dus online bij de Bershka voor 45,99. Geen geld dus. Ze zijn wel een stuk hoger dan die zwarte en daarom ben ik dan ook gelijk een stukje langer. Wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind want ik ben van mijzelf al niet zo groot.

Hopelijk ben ik even klaar met schoenen kopen en ik weet dat ik al keihard zit te liegen want ik heb al weer een paar mooie Fila’s gezien πŸ˜€

reactie's

reactie's

21 gedachten over “Oke laatste paar schoenen

 1. Oehh deze zijn zoo tof! Ik ben namelijk gek op witte schoenen en schoenen met een dikke zool. Echt iets voor mij dus!
  Liefs,
  Elles

 2. Deze doen mij inderdaad ook denken aan de Spice Girls schoenen, haha. Niets voor mij, maar snap het wel dat je ze in zwart en wit wilt!

 3. OMG!! Rach, deze zijn echt geweldig!! Ik hou hier echt van! Een lekker zooltje onder je schoenen is nooit verkeerd πŸ˜‰ ben wel eens benieuwd naar die fila’s dan πŸ˜‰

 4. haha niets voor mij, maar mijn dochter zou ze ook graag willen. Die heeft vorige week ook een paar FIla gympen gekocht

 5. Hoeveel paar heb je intussen? Ik vind die witte leuk hoor. En fijn dat ze makkelijk zitten πŸ™‚

 6. Heerlijk toch om zo’n schoenentik te hebben! Veel plezier met je nieuwe witte stappers met giga zolen πŸ˜‰

 7. Wat een gave schoenen, toch durf ik ze niet aan te doen haha

 8. Haha dit is niets voor mij, maar ieder zijn ding inderdaad. Ik ben ook wel benieuwd hoe het met een outfit staat. Ik koop ook echt te veel schoenen, maar dit soort schoenen heb ik nog niet in mijn kast staan.

 9. LOL. Ze zijn inderdaad hartstikke lelijk, maar ik weet dat ze voor veel mensen juist daardoor weer leuk zijn. Wat een enorm dikke zool ook zeg!

   1. De Vans vind ik dan echt een stuk mooier. Deze zijn werkelijk spuuglelijk, maar dat ligt vast aan mij. Ik ben gewoon te oud ; )

 10. Leuke schoenen helaas ik kan niet op hele hoge lopen.En heb liever toch ook zwarte schoenen. Ieder geval geen witte πŸ™‚

 11. ze zijn zo speciaal dat ze leuk worden! hihi!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: