Oke laatste paar schoenen

Oke laatste paar schoenen

Ik hoop dat dit de laatste paar schoenen is die ik deel. Maar beloven doe ik niet!

Dat ik koop ziek ben, is wel duidelijk. En nee schaam mij er echt niet voor! Ik kocht laatst van die flinke zolen schoenen en deze zag ik ook bij de Bershka en ik moest ze gewoon ook hebben!

Yep, voor sommige weer spuug lelijk maar ze lopen heerlijk en daar gaat het mij ook en en eerlijk ook over deze, ze zijn spuug lelijk maar onder een broek zijn ze gewoon heel erg leuk!!

Als ik schoenen koop, wil ik daar altijd een paar zwarte en witte van hebben en dat heb ik al eens eerder geschreven. Ik zal nog wel een keer een blogpost maken met mijn ocd van alles overal 2 paar van te moeten hebben.

Afijn, deze kocht ik dus online bij de Bershka voor 45,99. Geen geld dus. Ze zijn wel een stuk hoger dan die zwarte en daarom ben ik dan ook gelijk een stukje langer. Wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind want ik ben van mijzelf al niet zo groot.

Hopelijk ben ik even klaar met schoenen kopen en ik weet dat ik al keihard zit te liegen want ik heb al weer een paar mooie Fila’s gezien ๐Ÿ˜€

21 gedachten over “Oke laatste paar schoenen

  1. Leuke schoenen helaas ik kan niet op hele hoge lopen.En heb liever toch ook zwarte schoenen. Ieder geval geen witte ๐Ÿ™‚

  2. Haha dit is niets voor mij, maar ieder zijn ding inderdaad. Ik ben ook wel benieuwd hoe het met een outfit staat. Ik koop ook echt te veel schoenen, maar dit soort schoenen heb ik nog niet in mijn kast staan.

  3. OMG!! Rach, deze zijn echt geweldig!! Ik hou hier echt van! Een lekker zooltje onder je schoenen is nooit verkeerd ๐Ÿ˜‰ ben wel eens benieuwd naar die fila’s dan ๐Ÿ˜‰

  4. Deze doen mij inderdaad ook denken aan de Spice Girls schoenen, haha. Niets voor mij, maar snap het wel dat je ze in zwart en wit wilt!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.