Oke laatste paar schoenen

| 21 reacties

Ik hoop dat dit de laatste paar schoenen is die ik deel. Maar beloven doe ik niet!

Dat ik koop ziek ben, is wel duidelijk. En nee schaam mij er echt niet voor! Ik kocht laatst van die flinke zolen schoenen en deze zag ik ook bij de Bershka en ik moest ze gewoon ook hebben!

Yep, voor sommige weer spuug lelijk maar ze lopen heerlijk en daar gaat het mij ook en en eerlijk ook over deze, ze zijn spuug lelijk maar onder een broek zijn ze gewoon heel erg leuk!!

Als ik schoenen koop, wil ik daar altijd een paar zwarte en witte van hebben en dat heb ik al eens eerder geschreven. Ik zal nog wel een keer een blogpost maken met mijn ocd van alles overal 2 paar van te moeten hebben.

Afijn, deze kocht ik dus online bij de Bershka voor 45,99. Geen geld dus. Ze zijn wel een stuk hoger dan die zwarte en daarom ben ik dan ook gelijk een stukje langer. Wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind want ik ben van mijzelf al niet zo groot.

Hopelijk ben ik even klaar met schoenen kopen en ik weet dat ik al keihard zit te liegen want ik heb al weer een paar mooie Fila’s gezien 😀

reactie's

reactie's

21 reacties

 1. ze zijn zo speciaal dat ze leuk worden! hihi!

 2. ik probeer een maand lang niks te kopen. zo moeilijk. en deze zijn ook echt tof

 3. Leuke schoenen helaas ik kan niet op hele hoge lopen.En heb liever toch ook zwarte schoenen. Ieder geval geen witte 🙂

 4. LOL. Ze zijn inderdaad hartstikke lelijk, maar ik weet dat ze voor veel mensen juist daardoor weer leuk zijn. Wat een enorm dikke zool ook zeg!

 5. Gave sneakers maar voor mij vind de zool te dikke.

  https://dhini.nl

 6. Haha dit is niets voor mij, maar ieder zijn ding inderdaad. Ik ben ook wel benieuwd hoe het met een outfit staat. Ik koop ook echt te veel schoenen, maar dit soort schoenen heb ik nog niet in mijn kast staan.

 7. Nice! Wel hoge zolen, iets later vind ik mooier.

 8. Wat een gave schoenen, toch durf ik ze niet aan te doen haha

 9. Heerlijk toch om zo’n schoenentik te hebben! Veel plezier met je nieuwe witte stappers met giga zolen 😉

 10. Hoeveel paar heb je intussen? Ik vind die witte leuk hoor. En fijn dat ze makkelijk zitten 🙂

 11. haha niets voor mij, maar mijn dochter zou ze ook graag willen. Die heeft vorige week ook een paar FIla gympen gekocht

 12. OMG!! Rach, deze zijn echt geweldig!! Ik hou hier echt van! Een lekker zooltje onder je schoenen is nooit verkeerd 😉 ben wel eens benieuwd naar die fila’s dan 😉

 13. Deze doen mij inderdaad ook denken aan de Spice Girls schoenen, haha. Niets voor mij, maar snap het wel dat je ze in zwart en wit wilt!

 14. Oehh deze zijn zoo tof! Ik ben namelijk gek op witte schoenen en schoenen met een dikke zool. Echt iets voor mij dus!
  Liefs,
  Elles

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: