Oke…weer make-up

Oke…weer make-up

Rach, jij gebruikt toch niet zoveel make-up? Uhm nee dat heb je goed maar kan het niet laten om het niet te kopen want vind alles leuk en als ik iets toch niet naar mijn zin heb gekocht dan schuift het door naar mijn dochters!

Nee ik gebruik het wel!! En de items die ik nu gekocht heb gebruik ik dagelijks dus geen bullshit aankopen dit keer 😀

Wat hebben wij weer eens gekocht. Nou, hightlighters, en ja daar heb ik er echt genoeg van, maar alles wat ik nog niet in mijn laatje heb wil ik gewoon hebben en deze had ik nog niet. En een bronzer, daar kan je er ook geen genoeg van hebben vind ik zelf. Zeker nu ik niet onder de zonnebank kan vanwege mijn been, en ik toch wel een beetje kleur wil hebben 😀

Ik kocht dit in een winkeltje wat nieuw is gekomen in Leidschenveen. Iets met budget store ofzo, maar het is gewoon een kruidvat, wibra en action in een geworden. En budget? Uhm nee dat zeker niet want ik kocht er ook een haarlak die ik ook altijd bij het kruidvat koop en hier was hij echt duurder. Maar goed, W7 make-up valt altijd wel in de smaak en nam het mee en ik moet zeggen dat ik er wel tevreden mee ben. Ik heb er geen swatches van gemaakt want je ziet het amper op mijn armen helaas maar goed op fotos zie je het wel duidelijk om mijn gezicht zitten;). Al moet ik wel zeggen dat ik niet helemaal top enthousiast ben over de highlighters. Ik heb altijd de highlighters van MUA en die blijf ik gewoon het beste vinden en ja die van Jeffrey Star natuurlijk maar daar kan geen enkel ander merk tegen op volgens mij.

Blij met mijn make-up? Ja zeker wel maar nogmaals ik heb merken in mijn la waar ik meer tevreden over ben en zelfs nog goedkoper zijn!! De bronzer op de foto was iets van 7 euro en de rest 5 en 6 euro. Nog geen geld, zeker niet maar als het dan weer net niet naar je zin is…

Anyway, ik blijf het wel gebruiken en dat zegd dan wel weer genoeg 😉

 

4 gedachten over “Oke…weer make-up

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.