Om te janken…

Om te janken…

Dit is echt weer zo’n dingetje waar mijn nekharen van omhoog gaan staan…

Mensen mishandelen, sexuele aanvallen of intimideren, pedofiele en gaat zo nog maar even door…

In wat voor toch wel redelijke zieke wereld leven we toch mensen? Twee van die “pikkie’s” van 14 en 20 die even 2 volwassen mollesteren??? Why? omdat ze homo zijn…nou dan ben je echt echt rete stoer hoor denk ik dan, en ik zou mij als ouder dood schamen als het mijn kind zou zijn geweest die dat op zijn geweten heeft. Mijn oudste is bijna 14 dus die zou dan dit soort dingen uithalen? Nou ik houd ziels ziels veel van mijn kids, en zal mijn leven voor ze geven, maar als ze dit soort dingen zouden doen zou ik ze eruit zetten en niet meer als mijn kind zien.

Wat maakt het uit dat mannen van mannen houden en vrouwen van vrouwen? Grotendeels van mijn vriendenkring vroeger was, geloof het of niet 95% homo of lesbie!! Ik houd van die mensen. Ja mensen ja want het zijn gewoon mensen net zoals jij en ik alleen vallen ze op hetzelfde geslacht…so f…king what!! Is dat een reden om die “mensen” af te slachten of pijn te doen? Zolang ik snap wat “verkeerd” zijn is, is er al haat….homo haat…. iets waar ik niet bij kan met mijn koppie.

Ik wist ook niet of ik wel een stukje zou plaatsen hierover, aangezien het niks met lafamiliab of project-a te maken heeft. Maar het zit mij gewoon dwars en het knaagt aan me. Ben voor dit soort dingen heel gevoelig kan ik je vertellen.

Ik vraag me af wat voor straf die twee stoere kanjers zullen krijgen voor het te lijf gaan van deze “mensen” …..taakstrafje van 120 uur? of erger, een boete…

Wat vinden jullie hiervan?

 

 

12 gedachten over “Om te janken…

 1. Ik word heel verdrietig als ik verhalen als deze hoor! Leven en laten leven!!!!!! Liefde is liefde…. we leven in de 21e eeuw! Ik vraag me oprecht af wat 2 mannen of 2 vrouwen die van elkaar houden de wereld aan doen…. Kijk om je heen… de hele wereld is gek geworden…. we maken elkaar af om geloof afgunst etc….. mijn god… dan jezelf druk maken om 2 mensen die wel weten hoe je lief moet hebben….. 1 van mijn beste vriendinnen koos voor de kleur roze en is super gelukkig…. een mooie verstandige vrouw die voor geluk kiest…. daarentegen koos een vriend van mij voor de kleur blauw en is gelukkig met zijn liefde…. ze leven… ze zijn gelukkig…. mooier kan niet….. dit is Nederland…. het land van de tolerantie…… soms ver te zoeken….heb lief πŸ’™πŸ’–

 2. Ik ben juist blij dat je dit artikel hebt geschreven en online hebt gezet. Ben ook niet te spreken over wat die twee gasten hebben geflikt, bah. Een beetje meer respect voor elkaar zou de wereld al zo veel beter maken.

 3. Pfff, ziekelijk gewoon. Heb er geen andere woorden voor😒. Laat anderen gewoon in hun waarde. Ben je nou zwart,wit,val je op mannen of vrouwen? Het maakt niey uit mensen!!! Door andere af te zeiken, word je zelf geen beter mens van!

 4. KANSLOOS! met een hoofdletter K, dat vind ik! Bah! Net als geweld tegen ouderen, dat vind ik ook zo frustrerend. Trouwens zinloos geweld tegen wie dan ook sowieso. Ach we leven tegenwoordig in een fucked up wereld, ik hoop voor mijn kinderen dat het ooit beter wordt maar heb er een hard hoofd in.

  1. jij slaat de spijker op zijn kop ook met je comment, zo dacht ik dus ook gelijk, zooo zooo kansloos en zinloos en och me kids of onze kinderen….wat krijgen die wel niet voor hun kiezen straks πŸ™

 5. Vreselijk. Een homo of lesbienne zijn. Het zit in je. Het voelt zo. Helaas zijn er genoeg mensen die het niet kunnen of willen begrijpen..

  1. idd. maar als je iets niet begrijpt A of je verdiept je erin een keer in of B je laat het zoals het is en doet er niks mee toch

 6. Helemaal mee eens Rachel , laat iedereen in z’n waarden en elkaar respecteren .
  Ik woonde vroeger in Amsterdam en ging elke dag met de tram naar mijn werk in de binnen stad . Hoe vaak ik wel niet ben aangesproken door marokkaanse jongeren , omdat ze vonden dat ik niet gekleed was zo als het hoorde !?
  Als ik vanuit het werk weer terug ging met de tram en een mannelijke collega naast mij zat en deze een halte eerder er uit ging , kwam er een marokkaanse man naast mij zitten en noemde mij een hoer en ik mocht niet met vreemde mannen praten!?
  Dit is mij zo bij gebleven , wat voelde ik mij gekwetst , en nee iets terug zeggen was geen optie , zijn vuisten lagen al klaar op z’n schoot ..
  Hoelang is deze gekte al onder hun … Het gaat van generatie op generatie en leren accepteren zou veel meer vriendelijkheid en minder agressie met zich meebrengen ……
  En heel goed dat ook jij dit onder de aandacht brengt ook wij hebben het hier thuis er over , helaas hoort dit ook bij de dagelijkse dingen ..

  1. jeetje dat meen je niet ….. pffff echt ik ben niet agressief aangelegd maar van dit soort dingen he…man man man, leven en laten leven zeg ik tegenwoordig, wat kan een ander nou schelen met wie jij een relatie of wat dan ook hebt, of wat je aan hebt….

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.