Omdat je handen je visitekaartje zijn

Omdat je handen je visitekaartje zijn

Mooie handen, wie wil dat nou niet? Gelukkig kan je daar zelf het een en ander aan doen. Vandaag deel ik een aantal tips.

Nagels

Hier kan je alle kanten mee op. Denk eens aan acryl of gelnagels. Maar ook gellak en nagellak zijn een prima budget oplossing. Door je nagels te voorzien van een kleurtje, zien ze er op elk moment goed uit. En mocht je nou mooie nagels van jezelf hebben met zo’n mooi wit randje, dan is een doorzichtig lakje vaak meer dan voldoende 🙂

Nagelriemolie

Dit is een product om je nagelriemen soepel te houden. Ik gebruikte veel toen ik weer acrylnagels liet zetten. En volgde heel lang trouw die routine ( als gecertificeerd acrylnagelstyliste weet ik het belang hiervan ). Ondertussen doe ik het nog sporadisch en waarom? Dat komt zo aan bod 😉

Handcrème

Ook het gebruiken van een goede handcrème is belangrijk voor een goede verzorging van de handen. En hiervoor heb je niet eens een dure tube nodig! Wel is het belangrijk dat het een hydraterende variant is en zelf vind ik het wel fijn als een crème snel in de huid trekt. Ik ben zelf erg fan van de tube hierboven in het artikel. Ondertussen heeft deze wel een nieuwe verpakking zag ik. No spon, maar deze is oprecht heel fijn! 125 ml voor € 1.99 vind ik een prima prijs. Je hebt maar weinig nodig en je doet er lekker lang mee 🙂

Verder ben ik ook wel fan van de kleine handcream van de Lidl. 30 ml voor nog geen euro geloof ik, ideaal om mee te nemen in de tas 🙂

Welke producten gebruiken jullie om de handen goed te onderhouden?

2 gedachten over “Omdat je handen je visitekaartje zijn

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.