Onder de zonnebank

Onder de zonnebank

Ik denk dat iedereen wel eens onder de zonnebank is geweest.

De een vind het heerlijk, de ander heeft er een hekel aan omdat het slecht voor je is.
Maar wat is er tegenwoordig niet slecht voor je?

Ik heb zelf een zonnebank boven staan en wij hebben er pas eentje weg gedaan. Ja ik had 2 zonnebanken, een dubbele en een enkele. Ik ging er onder voor een lekker kleurtje maar ook voor de warmte. Als ik een crash had en ik ging eronder liggen dan ontspande mijn lichaam.

Tegenwoordig ga ik gewoon naar een zonnebank centrum. De banken zijn een stuk uitgebreider en ik ben er dan weer uit ;).

Als je je maar goed insmeert en na verzorgd dan valt de schadde echt wel mee. Ik gebruik altijd een creme met een bronzer erin en of een zelfbruiner.

Ik kan gewoon echt even ontspannen dus onder een bank!! Op social media werd mij wel eens gevraagd waarom ik “zo vaak” onder de zonnebank ging. Nou vaak is het niet hoor gewoon een keer per week en dat is altijd op woensdagavond. Ik ken mensen die gaan meerdere keren per week en ja dat vind ik een beetje TE ;), al deed ik dat voorheen thuis ook wel maar nu niet meer nee.

Gaan jullie wel eens onder de zonnebank?

Nou hoor ik mensen denken, van je kan toch ook lekker in de zon gaan zitten? Nee dat kan ik dus niet want dan verbrand ik levendig met mijn huidje en onder een bank heb ik dat gelukkig niet.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.