One Lovely Blog Award

One Lovely Blog Award


Ik kreeg van lieve Deb en van Femke een One Lovely Blog Award:D

Hoe lief is dat!
Nu is het wel de bedoeling om even 15 sites te gaan tiepen die ik heb ook gun, nou hoor eens, ik gun hem iedereen!! en vind het daarom ook heeeeel moeilijk om er ff zo 15 uit het mouwtje te schudden dus….ik zag bij gonny dat jullie dat ook wel voor mij kunnen doen :D, welke sites vinden jullie nou helemaal super en waarom zou ik daar eens een kijkje moeten gaan nemen ?

De vaste lezers hier weten dat ik hun logs (degene die er eentje hebben want niet iedereen heeft er een, en dat zet ik er express bij voor bianca voordat ik weer een comment krijg van hier tot halelujaaa haha) lovely vind en probeer ook altijd alles bij te houden maar hou niet eens me eigen koppie bij dus dat schiet er nog wel eens bij in maar….love your blogs!!


Niet gecategoriseerd

6 gedachten over “One Lovely Blog Award

  1. leuk dat je een award heb gekregen en nee zou niet weten wie ik je zou aanbevelen, kom op mijn werk site en op hyves en op de jouwe dus dat is niet veel:D

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.