Ongemak on a budget?

Ongemak on a budget?

Waarschijnlijk heb je je vriendin er al eens over gehoord en vond zij het in het begin ook spannend…maar nu zou ze niet anders meer willen: de menstruatiecup! De naam zegt het al, het is een cup om je menstruatie op te vangen.

De zachte, herbruikbare menstruatiecup van HEMA is vanaf vandaag verkrijgbaar en gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit en is zeer comfortabel en zonder kleurstoffen. 

Ongesteld zijn is niet echt leuk, maar het kan prettiger, want met de nieuwe menstruatiecup van HEMA slaap, zwem en leef je naar hartenlust tot 12 uur lang, zonder zorgen (of doorlekken). De cup gaat zo’n 5 tot 10 jaar mee. Tel maar eens uit wat je hierdoor bespaart aan tampons en maandverband. Naast dat de cup heel prettig werkt is het namelijk ook nog eens heel duurzaam en makkelijker. Je hoeft je nog maar één per dag te verschonen.

De menstruatiecup is vanaf vandaag te koop voor € 19,- in de HEMA winkels en op hema.nl en verkrijgbaar in twee maten. Maat S is voor vrouwen met een lichte menstruatie, maat M is voor vrouwen met een middelmatige menstruatie.

11 gedachten over “Ongemak on a budget?

  1. Heel goed dat dit meer beschikbaar wordt! Zelf ben ik nog niet overtuigd haha. Lijkt men tot nu toe niks voor mij.

  2. Ik slik de pil door (voor mijn migraines) maar ben toch wel nieuwsgierig geworden naar dit dingetje. Lijkt erg ongemakkelijk maar hoor aan de andere kant alleen maar positieve verhalen.

  3. Goed van Hema! Weet niet of ik hem hier zou kopen, maar wie weet als ik een goede review lees ergens.. Aan de andere kant ben ik nog niet helemaal fan van de cup. Heb er eentje, maar bijna niet gebruikt. Nou ja en nu tijdens de zwangerschap niet nodig haha. Dat scheelt ook.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.