Online shoppen bij de OTTO

Online shoppen bij de OTTO

Echt winkelen zit er nog niet in voor mij dus online shoppen bij de OTTO is nu mijn ding.

Ondanks dat de Primark, mijn favoriete winkel open is, zal ik er nog niet uitgebreid gaan winkelen. Maar ik wil toch wel wat nieuwe items in mijn kast krijgen, ondanks er nog stukken in mijn kast liggen met de kaartjes eraan….ahuh, ja i know, schande haha. Ik wil graag een blousje zonder mouwen en die scoor ik zeker wel op de site van OTTO

Ik zat dan aan zoiets te denken, leuk voor op een spijkerbroek met een witte top eronder. Ik kan hem ook leuk op mijn flaire pants dragen. En een pluspunt dat hij in de sale is nu :D.

Ik, nou ja, wij shoppen wel vaker bij de OTTO, en koop er niet alleen mijn kleding, maar ook wel eens iets van apparatuur.

Deze moeder is dus weer happy, en of ik klaar ben online shoppen? Nee natuurlijk niet haha.

Shoppen jullie wel eens bij de OTTO?

Nu alleen nog een paar nieuwe schoenen, daar ga ik van de week even voor naar de stad want daar hebben ze mijn schoenen. Ze hebben ze ook wel online maar ik wil met schoenen altijd even passen 😉

18 gedachten over “Online shoppen bij de OTTO

  1. De OTTO doet me denken aan de tijd dat er nog van die boeken op de deurmat vielen. Wij waren thuis meer Wehkamp, dus weinig ervaring met OTTO moet ik zeggen.

  2. Nu eigenlijk denk ik totaal niet aan de OTTO. Ik ken het nog wel van vroeger, dan viel er zo’n dikke catalogus op de deurmat die net door de brievenbus paste. Ik vond het heerlijk daar doorheen te bladeren en dan via zo’n besteltelefoon je bestelling te plaatsen. En dan wachten op je pakketje. Postorderbedrijf heette het toen.

  3. Eigenlijk nog nooit geshopt bij Otto, maar winkel sowieso minder de laatste jaren. Vind deze wel heel erg leuk! Past bij je, vind ik

  4. Echt leuke blouse. Love denim, alleen deze denim blouse heb ik nog geen in mijn kledingkast. Otto ken ik wel maar nog nooit wat gekocht

  5. Misschien dit blouseje juist niet op een spijkerbroek, want dat lijkt op elkaar. Ik hanteer meestal een combinatie van licht en donker met elkaar. Ben benieuwd naar de hele outfit.

  6. Kleding koop ik nooit online, wil kleding eerst altijd zien/voelen voordat ik het koop. Soms ziet er iets online erg mooi uit, maar dan valt het tegen in het echt

  7. Jaaaa, ik vind het een fijne online shop! Onze hoekbank hebben wij er ‘blind’ gekocht, best wel een gok. Maar die is zo mooi. Ook vind ik hun woondecoratie heel tof die ze hebben.

  8. Ik heb eigenlijk nog nooit iets gekocht bij Otto… ben ook niet zo’n fan van online shoppen. Ga liever naar een fysieke winkel..

  9. Absoluut, en dan eigenlijk nog vaker bij Lascana, dit valt ook onder Otto. Ze hebben hier veel bohemian stijl en daar hou ik van, wijde rokken, wijde shirts, prints. Ik mag van mezelf niet elke keer bij de mails kijken want ik blijf kopen 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.