Ons weekje

Ons weekje

Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen….en nog meer haat aan de wekker hahah. Het opstaan gaat steeds moeilijker en ja heb me gewoon verslapen deze week wat me never nooit gebeurd!!! Maar ik geef gewoon toe dat de opgebroken nachten mij teveel worden 🙁 tja en dat pas na 4 jaar… afijn ons weekje. Kids naar school, hubby aan de arbeid en ik deed mijn dingen.
ons weekje

Een week waarin mijn auto een tik kreeg van een loeder die vol op ze remmen ging staan en nee ga er verder niet over door want dan kook ik weer gewoon!!! Zo zoo zonde van me volkswagen maar goed het word gemaakt maar toch, ik ben heel materialistisch en kom niet aan me spullen want dan kom je aan mij.
De week waarin mijn nieuwe A5 paperchase agenda binnen kwam ik eigenlijk gelijk los wilde gaan erin maar door omstandigheden niet kon. Niomi heeft een hele oude pocket size van mij en ze vind het decoreren ervan net zo fun als mama dus die zal met haar verjaardag wel een echte filofax of paperchase gaan vragen hihih.
ons weekje

Ik was met niomi even naar de haagse stad geweest en leuk om daar even fotos te maken van me tutta 😀 uiteindelijk een uur voor de kat ze k… gelopen want de winkel die we moesten hebben bleek er niet meer te zitten #topgoogle houd je zooi op orde graag!!

Deze week was ook de rand van de vijver klaar…jihaaaaaaa eindelijk!! nu is het opruimen, plantenbak vullen zitten en genieten 😀 en dat hebben we gister al een beetje kunnen doen want was heerlijk weer!! Eerst lekker ontbeten, en daarna aan de tuintafel freubelen maar, al was het maar voor een half uur en toen moest ik al weer plat.

Dat was ons weekje weer, deze week niks op het menu, moet me rustig houden en doe dat ook lekker, het word goed weer dus kan lekker in de tuin aanrommelen 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.