Ontdek de nieuwe Batiste Blonde en Batiste Dark Hair

Ontdek de nieuwe Batiste Blonde en Batiste Dark Hair

Verfris je haar en voeg een vleugje kleur toe

Batiste™ Droogshampoo geeft de award-winnende, kleur dekkende formule een nieuwe verpakking met A Hint of Colour. De nieuwe, verbeterde verpakking is gemaakt om de aandacht in de schappen te trekken, de USP’s van het product te versterken en consumenten te helpen om door het assortiment te navigeren. Gebruik de bekende en geliefde droogshampoo met als extraatje een vleugje kleur.

De best verkochte droogshampoo wordt naar een hoger niveau getild met de A Hint of Colour; een nieuwe must-have voor je beauty verzameling. De baanbrekende formule verfrist je haar tussen wasbeurten in en het vleugje kleur mengt zich bij de haaraanzet naadloos met je eigen haarkleur .

Het A Hint of Colour assortiment verfrist je haar onmiddellijk en geeft dof, futloos haar een make-over terwijl het tegelijkertijd je uitgroei moeiteloos verbergt. Wat wil je nog meer?

A Hint of Colour is verkrijgbaar in twee varianten:

Batiste™ Dry Shampoo & A Hint of Colour for Blonde

Batiste™ Dry Shampoo & A Hint of Colour for Dark Hair
 

How to use?

1.       Goed schudden voor gebruik en ten minste 30cm van je haar houden.
2.       Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.
3.       Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de heerlijke geur.
4.       Borstel je haar en style het zoals gewenst. 

Verkoopinformatie en adviesprijs

Batiste™ A Hint of Colour Blonde / A Hint of Colour Dark Hair, €6,49 voor 200ml, verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

11 gedachten over “Ontdek de nieuwe Batiste Blonde en Batiste Dark Hair

  1. Batiste vind ik een fijn merk! ik probeer het niet teveel te gebruiken, enkel als ik het wassen 1 dag nog wil uitstellen of voor een feestje voor extra volume

  2. haha ik dacht eerst dat dit van dat spul was om je tafels en kasten in de was te zetten. Maar het is dus droogshampoo met een kleurtje. Wat grappig. Ik heb dit nog nooit eerder gebruikt. Ik heb altijd het idee dat je haar huist vettig wordt hierdoor. Maar met het kleurtje er in, slim bedacht. Dat is er na een keer wassen waarschijnlijk wel uit?

    1. je hebt ook andere busjes spray die wel je grijze haren dekken 😉 ik doe daar altijd mijn uitgroei mee als ik geen zin heb om te verven

  3. Ik heb nog nooit een droogshampoo gebruikt, maar vind dit wel interessant om uit te proberen omdat deze variant ook een kleurtje afgeeft.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.