Onze energieleverancier

Onze energieleverancier

Je hebt tegenwoordig zoveel energieleveranciers dat je het soms niet meer weet waar je naar toe moet, althans wij dan. Dan heeft die een leuke aanbieding en dan weer een andere. Maar je zal toch een keer een keuze moeten maken. Blijf je bij je huidige leverancier of stap je over naar een ander die goedkoper is.

Wij zitten al zolang wij samen wonen bij eneco, maar ik kijk ook regelmatig naar andere aanbieders.

Je kan online energie vergelijken, en dat is toch wel handig vind ik maar dan nog twijfel ik altijd, waarom weet ik niet,  misschien omdat ik de stap niet durf te maken?
En ja wie is nu de goedkoopste goedkoopste leverancier? nou dat is dus wat je tegenwoordig makkelijk online kan berekenen, en zo zijn wij dus weer gaan kijken of er wat tussen zit voor ons wat voordelig is 😀

Zijn jullie wel eens van leverancier verwisseld? zoja, ben je tevreden nu?

Ik hoor ook wel eens van mensen die gewoon elk jaar naar een ander overstappen maar is dat handig? is dat geen rompslomp? Ojeee zoveel vragen!! Nou ik moet mij er dus echt maar weer eens in gaan verdiepen vind je niet :D. Bezuinigen op energie kan geen kwaad en is alleen maar goed. En nou moet ik er ook even bij zeggen dat wij geen die hard energie verbruikers zijn, maar toch.

Ik ben toch wel benieuwd hoe andere gezinnen dat doen en hoor daarom graag jullie mening.

Eén gedachte over “ Onze energieleverancier

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.