Onze tattoo, ons verhaal erachter…

Onze tattoo, ons verhaal erachter…

Zoals jullie al in de vlog hadden gezien hebben wij een tattooย  laten zetten. En de meningen waren zeer verdeeld. De een vond het helemaal super en de ander helemaal belachelijk. Onwijs leuk dat er mensen zo positief waren!! En ja ik kan mij ook wel aansluiten bij de mensen die het complete bullshit vonden. De meiden zijn te jong en waarom laat je als ouder je kind tattoeren op zo’n jonge leeftijd.

Nou vorig jaar begon deze tattoo-gate in huize B door Niomi. “Mam en pap ik wil een tattoo en dat wil ik voor jullie” Dus Roon en ik keken elkaar aan zo van…die is koekoek zeg!! Naar mate ze er meer en meer op door bleef hameren hebben wij een heel goed gesprek met haar gehad. Een tattoo is niet even een plakplaatje maar iets wat gewoon de rest van je leven op je lichaam staan en ja je kan er spijt van krijgen!! Natuurlijk kan je hem laten weg laseren maar daar neem je geen tattoo voor. Hier in huis hadden we al tattoo’s en ja die hebben een betekenis. Een tattoo is voor jezelf vind ik en niet voor de buiten wereld!

Anyway Niomi bleef er over praten en brainstormen en toen was het ineens stil. Mooi dachten wij, daar zijn we vanaf hahah….NOT!!

Ik gebruik altijd de hashtag #mijnhartslag als het om foto’s gaat van mijn kids. En ja hoor daar kwam niomi weer vorige maand. “Mam ik wil jou hartslag op mijn arm!!” en ja toen moest deze moeder even slikken.

Gelijk vragen “waarom niomi?” Nou mam je zegd en wij weten dat jij een tikkende tijdbom ben, je bent ziek, en er kan wat met je gebeuren en ja dan wil ik iets hebben van jou wat ik altijd bij mij kan dragen en ik wil dat jij dat ook hebt dan en het liefst Rashel ook. Rashel heeft al tijden aangegeven geen tattoo te willen, die is toch echt meer van de piercings. Nou veel praten met Niomi en haar heel goed laten beseffen dat het even niet niks is en dat het voor de rest van haar leven is is ze gaan zoeken en zelf gaan tekenen. En toen dacht ik waarom vraag ik niet mijn eigen hartslag op van mijn hartfilmpjes en laat haar daar wat mee doen….Zo gezegd zo gedaan en is ze gaan ontwerpen en kwam dus met de tattoo aan die wij nu op onze arm hebben met mijn eigen hartslag!! Niomi haar beslissing en haar ontwerp.

De vrijdag dat ik de shop moest terug bellen voor de tijd om langs te komen, bracht ik eerst Rashel naar school en die begon ineens in de auto …”mam ik zit er toch ook over na te denken om mij bij jullie aan te sluiten” ze heeft net als haar zus nagedacht en wil ook iets hebben van mama mocht er wat gebeuren…..zo dat is even slikken hoor kan ik je vertellen als moeder zijnde!!!

We stonden er uit eindelijk met zijn drietjes achter, ondanks ik geen tattoo mag laten zetten vanwege infectie gevaar en mijn waardes heb ik het toch gedaan….voor mijn meiden. Maar ik ben niet trots op mijzelf….ik ben trots op die twee grieten die maar 13 en 14 zijn die voor hun iets op hun lichaam laten zetten omdat ze dan iets hebben wat ik ook heb mocht er wat gebeuren…..De rillingen lopen over je lichaam dan geloof mij!! Ik zit nog te rillen!!

Ze zijn jong….heel jong en lopen met een tattoo op hun donder, sommige snappen dat nietย  totdat wij uitleggen waarom, dan snappen ze het wel en ja een klein handje snapt het alsnog niet maar grof gezegd….wij hebben niks met andere te maken want dit is onze keus en ons lichaam ๐Ÿ˜‰

Ik kan je vertellen, dat ik als moeder, zo onder de indruk ben van mijn meiden en zoveel respect voor ze heb!! Het waren al kanjers maar dit over hebben voor je mams….wauw. Ja oke ik moest zelf ook op de pijn bank maar hey alles voor mijn kids ๐Ÿ˜‰

Wij hebben onze tattoo laten zetten in Delft. Bij Tattoo Martin Een super shop, met goede begeleiding en Martin is een topper en het vrouwtje wat er werk is zo’n schat!! Het zijn toppertjes, zowel met piercen, want Rashel heeft ook haar piercings daar laten zetten en met tattoeren zijn ze gewoon goed en stellen je op je gemak en dat vonden wij super fijn! Een aanrader dus als je in de buurt woont en een tattoo of piercing wilt! Wij gaan er zeker terug komen :D. Martin nogmaals bedankt en tot ziens!!

Toch wil ik jullie vragen om jullie mening ๐Ÿ˜‰ en wat jullie van onze tattoo vinden ?

Ik hoop dat ik een beetje duidelijkheid heb kunnen geven aan jullie maar als er nog vragen zijn stel ze gerust!!

11 gedachten over “Onze tattoo, ons verhaal erachter…

  1. Gave tattoo zeg en wat een mooie gedachte om deze tattoo op deze manier samen te laten zetten. En jong… Meestal zeggen ze dat mensen te jong zijn omdat ze dan spijt zouden krijgen van hun tattoo, maar ik kan mij niet voorstellen dat ze hiervan spijt zullen krijgen !

  2. Jezus, met kippenvel en een brok in mn strot zitten lezen!
    Wat een sterke en mooie gedachte zit er achter de tattoeages <3

    Had het al gezegd he wijffie! Lekker laten lullen en doen waar jullie je goed bij voelen ๐Ÿ˜€ Niemand pakt jullie dit nog af!

  3. Prachtig gedaan, mooie locatie zo op de onderarm en natuurlijk een onwijs mooi, persoonlijk en ontroerend verhaal dat erachter zit. Ik kan me niet voorstellen dat dit een tattooage is waar de meiden spijt van zullen krijgen ๐Ÿ™‚

  4. Het is inderdaad heel wat, zulke jonge meiden. Maar wat een mooi verhaal. Bij jullie ligt alles net even anders. Ik vind het een hele mooie drie-eenheid en ik wens jullie heeeeeeeel veel jaren om deze met elkaar te delen.

  5. De meiden zijn inderdaad jong, maar de gedachte achter deze tattoo vind ik persoonlijk heel mooi. Jij bent inderdaad ziek en zo hebben ze altijd, de rest van hun leven een prachtige herinnering om te delen. En nu, hopelijk ben je er nog heel lang, is het iets moois om samen te delen. Ik vind het mooi! vooral de betekenis en het verhaal ๐Ÿ™‚

  6. Lieve Rachel, ik vind en vond het ook nogal wat, een tattoo bij zulke jonge kinderen. Maar de tranen liepen over mijn wangen bij jouw verhaal. Zo zie je ook maar dat oordelen sowieso stom is, je weet nooit het persoonlijke verhaal achter iets. Jullie moeten gewoon lekker blijven doen wat jullie hart je ingeeft. Mooi ontwerp hoor, complimenten!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.