Onze week weer

Onze week weer

Drukte en chaos in mijn badkamer vanwege een kapotte wasmachine!! Maar we hebben het even overleefd zonder te wassen en we ruiken nu weer fris en fruitig haah
mijn week

Rashel moest naar de dokter vorige week, ze had een schijf in haar borstje en dat wilde ik even na laten kijken maar geen paniek gelukkig!!
mijn week

We deden ons nageltjes en rashel zat die in haar nieuwe telefoon die ze gekregen had van haar tante
mijn week
Woensdag was het volle bak want rashel haar vriendinnetje chels was hier en bleef gezellie eten. Woensdag kwam ook mijn nieuwe wasmaschine en heb er heerlijk voor zitten turen hoe die rond draaide hahaha
mijn week

Op pad met mijn meiden, rashel en debber die mekaar kusfoto’s stuurde en nio die aan haar boekbespreking van Cynthia werkte

En wat een weer was het he, heerlijk weer mijn wasje buiten laten drogen #loveit!!

Deze week wat minder hectisch, moet morgen naar de tandarts en heb daar vandaag bloed voor moeten laten prikken. Ik moet verdoofd worden en als mijn kalium niet op waarde is mag ik dus niet verdoofd worden pffffff doffe ellende want heb pijn me smoel waar je u tegen zegd en om nu weer een wortelkanaalbehandeling te onder gaan zonder verdoving heb ik niet zo zin in, die gein heb ik al een keer gehad en nee ik pas 😉

5 gedachten over “Onze week weer

  1. Ik hoop dat je morgen gewoon naar de tandarts kan! En je heb heb een leuke week gehad! Vervelend dat wasmachine stuk ging, ik zou helemaal gek worden haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.