Oogschaduw….

Oogschaduw….

Nee dit ga je niet geloven denk ik dat ik dit artikel heb geschreven! Maar het is echt waar. Ik kocht een keer geen nagelak, high lighter, of wat dan ook. Nee ik kocht oogschaduw!

Rach…ben je van het padje af schat? Nou ja, je kan het natuurlijk zo bekijken. Maar ik ben serieus ineens into de oogschaduw!! Zomaar ineens vanuit het niets. Ik had echt wel een zooi palletjes liggen hoor dat geef ik toch, maar gebruiken…ho maar want het was gewoon niet mijn ding. En nu…., ja nu vind ik het helemaal leuk gewoon. Rare vogel he die Rach.

Any way, ik geef toe, ik volg een aantal beauty blog’s en ja daar zie ik echt mooie dingen voorbij komen en probeer dat dan een keer na te doen he, maar ik zie er dan meestal uit als een panda beer of iemand die gewoon mishandeld is haha. Een smokey eye moet je mij gewoon niet laten maken want de shit zit all over the place kan ik je vertellen en mijn gezin vraagt mij dan of ik een flinke huilbui heb gehad haha. Geen kans hebber dus. Nee ik hou het bij 1 of 2 kleurtjes en dan alleen op mijn ooglid. Ik gebruikte hiervoor een beetje donker paars achtige oogschaduw, wel mat, want iets met shimmer is mij al weer te veel en voel ik mij een discobal.

Ik kocht bij de Hema een palletje met 4 kleurtjes en eentje single. Gewoon warme donkere kleuren want die vind ik wel gaan.

Hema

Je zal mij never nooit met iets blauw’s of roze zien lopen!!! Nee warme, matte tinten passen beter bij mij. Ik heb al van die ingevallen oogjes en ik doe daarom ook niet mijn arcadeboog want dan lijken ze nog meer verdiept en dat vind ik niet mooi.\

Ik gebruik de 2 donkerste kleuren uit het palletje en het ronde doosje is lichter op de foto dan dat hij werkelijk is en die is voor mij ook goed genoeg.

Dus, deze meid is nu ook van de oogschaduw en stiekem hoop ik dat er niet nog meer bij gaat komen wat ik op mijn smoel ga smeren haha. Een foundation zou je mij ook nooit mee zien want A het staat niet omdat ik dan gelijk op een pop lijk en B ik vind het niet prettig aanvoelen op mijn gezicht en krijg er negen van de tien keer ook uitslag van.

Dragen jullie oogschaduw? Zoja wat zijn jou favoriete kleuren?

6 gedachten over “Oogschaduw….

  1. Nou, ik had de laatste tijd ook ineens iets met felle kleurtjes enzo. Maar, net als jij, houd ik toch het meest van matte en bruin achtige tinten. Die roze lijkt mij wel wat; lekker nude. Fijne dag!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.