Ook ik ben verwend!

Ook ik ben verwend!

Nou we weten dat Niomi op vakantie is geweest en voor iedereen in het gezin een kadootje heeft gekocht. Super lief van die tut want ik had gezegd dat het niet nodig was en dat ze lekker haar centjes zelf moest besteden ;). Maar Niomi kennende hihih komt ze altijd wel met wat thuis.

Ik ben een tassen gek, en heb altijd kipling tassen maar een ander duur merk tas vind ik natuurlijk ook leuk en ja daar hakte Niomi gelijk op!

Ze vond het alleen lastig om een merk te kiezen hihi, een Gucci of een Chanel of een Micheal Kors….Nou uit eindelijk kwam ze met deze mooie aanzetten!! Een yves saint lauren! I love it!! En deze moeder is er heel erg blij mee 😀

En dat was nog niet alles, ze had daar een foto laten maken en een man ging die dan over tekenen met houtskool. Nou menig vaste lezer weet dat ik gek ben op foto’s omdat ik zelf fotografe ben maar dan ook nog eens getekend…wauw!!

Ondertussen hangt deze knappert in een mooie lijst aan de muur in de woonkamer en moeders is er heel blij mee.

Krijgen jullie ook wel eens een kadootje uit het buitenland?

5 gedachten over “Ook ik ben verwend!

  1. Wat is Nio toch lief voor jullie 😀 En de tekening zag ik voorbij komen in de vlog idd. Echt supergaaf gemaakt 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.