Ook kleine muppet doneerd !!

Ook kleine muppet doneerd !!

Zo hadden wij niomi die hier haar haren doneerde aan kika….en vandaag, ja vandaag ging rashel de bikkel hihih 😀

Ze wilde het al heel lang maar ik durfde het gewoon niet aan hahah, ik vond 1 kind met kort haar wel bonus zo maarja eigenlijk oneerlijk tegenover rasje dus vandaag hup hup kappertje toe en go girl en oh wat is ze er blij mee en trots dat het gedoneerd heeft aan kika om weer een ander kindje blij te maken:D

ik moet zeggen dat ik het haar onwijs leuk vind staan !!! en ben trots op me moppie!!!!

5 gedachten over “Ook kleine muppet doneerd !!

  1. Wat super zeg! En hartstikke goed dat het haar is gedoneerd! Kon het eerst nog zien op IG, maar mijn account is gaan spoken en heeft je ontvolgd :-(…Heb een nieuwe aanvraag gedaan als femalesnake 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.