ook rach heeft variant van M

ook rach heeft variant van M

Nou de meeste twitteraars hebben het al gelezen….rach is ziek 🙁 en geloof me ik voel me hondsberoerd en lig al lekker in me bedje, slapen gaat niet helemaal lekker omdat ik het gewoon heel benauwd heb.  als het erger word moet ik gelijk bellen en anders word ik donderdag op de prednison en antibiotica gezet.  De m shot gaat vanmiddag voor mij ook niet door aangezien ik nu 39.7 koorts heb 🙁 ik ben dus ff offline

34 gedachten over “ook rach heeft variant van M

 1. he meid wat klote zeg, eerst je mini tut en nu jij 🙁 hoop ook voor je dat de benauwdheid niet erger word !!

 2. damm beterschap wijffie en gelukkig heb je nog maar 2 dagen wekker he 😉 kan je vrijdag lekker chill doen 😉

 3. mohaha ow sorry moest zooow lache vanmorgen toen je bij de dok naar buiten kwam mijn god rach je leek wel tiny en lau moahah met je p…k….rietus moahha ja het is ook balen heel erg balen maar hopelijk ben je weer net zo sterkt als altijd en sla jij je er weer door heen 😉 dikke knuffel

 4. gatsie dus toch te pakken gekregen rach 🙁 hoop ook idd voor je dat de benauwdheid niet erger word!!! sterkte wijffie

 5. heyyy wat lees ik nu 🙁 ben je mis gelopen vanmorgen maar wat een klote zooi zeg rach !! hoop vitamientjes en opknappen met die handel!!! xxx

 6. he shit !!! en ja ik weet dat jij geen griep mag krijgen :S beterschap tut en hoop dat het allemaal mee gaat vallen voor je !!!!!

 7. ik verzorg je wel hoor tut 😉 maar leuk is anders natuurlijk!! snel beter worden!! want daar hebben we natuurlijk niks aan dat je ziekkies bent:(

 8. zag hem ookal aankomen ook he rach;) je was idd ondanks je zonnebank smoel behoorlijk wit vanmorgen:| laat je lekker verwennen en gaat ook niet stront eigenwijs trainen vanaaf!!! dikk kus muts

 9. Ik snap niet waarom de shot uitgesteld is. Dadelijk heb je toch al die afweer voor het virus omdat je het al gehad hebt. Dus lijkt me logischer als je die helemaal niet meer hoeft te halen…

  Wel echt klote voor je. Veel sterkte en hopelijk blijft de benauwdheid weg!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.