Op bezoek geweest en kleding…

Op bezoek geweest en kleding…

Vandaag hadden we een leuk uitje op de planning staan!! Jawel ik ging samen met Rasje die vrij was vandaag op bezoek bij tante jos!! Mijn nichtje pascalle uit Assen was daar ook en die had ik al zolang niet meer gezien dus top gelijk dat ik haar even kon zien πŸ˜€
op bezoek bij jos en pascalle

Het was echt een dikke 10 jaar geleden dat ik bij jos ben geweest…pfff tijd gaat hard!! Niomi was 5 maanden toen ik daar voor het laatst was en een maand later bleek ik spontaan zwanger te zijn van Rashel hihi. Tijd voor een bakkie dus!! Tante jos was hier 5 november nog maar dat was al weer veel te lang geleden hihi. Rasje en ik hebben het heel gezellie gehad en we hebben lekker gekletst en een koppie T gedronken en ja koektrommel op tafel dus rach blij hihih, tante jos tot snel en pascalle ook misschien wel πŸ˜€ we vonden het super gezellie!!
op de leyweg

Daarna moesten Rasje en ik nog even de hort op voor een paar boodschappies en we waren in de buurt van de leyweg, daar kwam ik vroeger elke week met mijn mams, lekker slenteren op de markt en langs de winkelsΒ  leuren en dit was een beetje een deja vu, alleen ben ik nu de mama en rasje het blonde kindje in plaats van rachel het blondje kindje hihi, leuk en ras vond het maar al te gezellie en ooooh wat een leuke kleren zag ze hahaha. Ze is gek op kleding en had van de week al op esprit.nl zitten loeren de kleine draak om te kijken of er wat voor haar bij zat. Ze weet wel gelijk welke leuke sites ze moeten zoeken voor leuke kleertjes en accesoires, kleine meisjes worden groot en ze gaat steeds meer zelf haar “eigen” kleding uitzoeken. Geen probleem maar soms denk ik…mennn wat hebbie aan joh haaahh, maar goed zo was ik vroeger ook dus moet eigenlijk mijn mondje houden he πŸ˜‰

Drukke maar gezellige dag die we dalijk afsluiten met voor roon en de meiden een pizza en ik lekker een saoto soeppie πŸ™‚

3 gedachten over “Op bezoek geweest en kleding…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.