Op de pijnbank die Ras, lol hebben en vlogmoe…. #WEEKVLOG

Op de pijnbank die Ras, lol hebben en vlogmoe…. #WEEKVLOG

Hey!

Leuk dat je weer mee kijkt!
Rashel ging de pijnbank weer op en is er weer super blij mee :D.
Verder hadden we een hoop lol en ben ik toch wel een beetje vlog moe aan het worden?? Nou ja komt wel weer goed.

Tot volgende week!!

10 gedachten over “Op de pijnbank die Ras, lol hebben en vlogmoe…. #WEEKVLOG

  1. Ik ben helemaal geen type voor tattoos. Veel te bang dat ik er spijt van krijg en er dan voor altijd mee loop, haha. Dat je af en toe vlogmoe bent kan ik me heel goed voorstellen. Ik vind het knap, zou het niet altijd kunnen.

  2. Ik heb niet zoveel met een tattoo, tenminste voor mijzelf. Ik vind ze soms bij andere echt mooi. En dat het pijn doet dat geloof ik zo

  3. Wat fijn zo een tattoo.
    Ik ben al de ganse tijd aant nadenken voor een tattoo te zetten maar tja tis toch iets dat gans je leven blijft. Maar echt mooie tattoo

  4. Toch ook niet raar dat je een beetje een dip hebt, er is nog al wat gebeurd met je lijf de laatste weken! En je dochter neemt het vloggen zo van je over, het is leuk om haar ook zo in beeld te zien. Enne die pijnbank, dat snap ik wel, al heb ik zelf geen tattoo.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.