Op tafel

Op tafel

Ik gaat het toch voortaan gewoon in 1 logje maken want tik me een breuk anders dagelijks haha. maar voor deze week is het dan ff rommeling (sorry)
Vandaag zouden we tosti’s eten maar ik gaat steeds meer brood weigeren, vind het niet lekker meer, en ja ik eet heus nog wel een tosti maar wilde gewoon wat anders vandaag, dus Roon en de meiden een tosti en ik doppies met peentjes en zelf gekruide blokjes aardappel. Ik had geen idee of ik er mee kon aan komen bij de meiden maar die hebben het geproeft en eten volgende keer lekker met mama mee want ze vonden het heerlijk πŸ˜€

De doppies en peentjes komen natuurlijk gewoon uit een potje he, de aardappels heb ik geschild en in de pas een teentje knoflook gedaan, scheutje ketjap manis, pizza kruiden en een beetje oregano, lekkahhh. Was heel goed te doen en ja ik heb dit boord op gegeten zoals het op de foto staat πŸ˜‰ (recept heb ik bij ioni op haar site vandaan geplukt )

De tosti’s (ramp tosti’s ala rach noemen we ze) van roon en de meiden. Nou ja roon had gewoon ham en kaas erop maar de meiden vind het lekker als het keukenkastje kwa kruiden erover heen gaat, dus beetje kerry, paprika poeder en ketchup of curry erop en smullen maar πŸ˜€

Ik eet mijn tosti’s ook altijd zo en heel af en toe met een plakje ham, moet daar echt voor in de stemming zijn πŸ˜‰

Fijn weekend allemaal!!

reactie's

reactie's

9 gedachten over “Op tafel

 1. Hee Rach dat ziet er lekker uit! Die aardappelen klinken heel goed met knof, ketjap en pizza kruiden. Dat wil ik ook wel eens proberen. Wij gaan zometeen aan de snack (vaste prik op vrijdag).

  Zo leuk om van je te horen πŸ˜‰ ! Moest heel toevallig aan je denken vandaag. Shame on me dat ik ook zo lang niets heb laten horen! Gaan we verandering in brengen!

  1. ja erg he deb, we verslonsen mekaar hahaha nee komt goed hoor heb tijdje geleden me feedreader verwijderd (slim he ) en sindsdien lees ik bijna niks meer ja of ik moet me vervelen en kijk me linkjes door hhaha domme doos maar komt goed πŸ˜€

 2. dat ziet er lekker uit rachel en ja wat kruid jij nou niet hahaha,ik gaat het ook proberen die aardappeltjes alleen niet met erwten en peentjes wat dat vind ik dus echt niet lekker. je famous tosties kon ik al en die eten we hier nog steeds en het lijkt wel of er steeds meer tussen gepropt word door mich haahh

 3. kook jij op vrijdag sinds…?? wanneer hahaha, het is altijd broodjes dag bij jullie of heb je weer een andere klap van de molen opgelopen ???
  fijn weekend wijfffie

  1. lol klap van de molen nee ik ben het brood eten zat en wil gewoon nieuwe dingen uitproberen en het is zo klaar hoor was langer bezig met de tosti’s dan met de aardappeltjes en de doppies πŸ˜‰

 4. ziet er beiden goed uit!! ik doe altijd een plakje salami tussen de tosti’s,ham ben ik niet kapot van en krijg ik mega dorst van

 5. Goed bezig Rach, ik ben blij dat je tegenwoordig wat gezonder probeert te eten. Nu heb je tenminste wat gezonds om te verbranden bij die idiote training van je. πŸ˜‰

  1. hahah en het is allemaal jou schuld bla bla bla maar het was heerlijk die stomme erwten met peentjes haha πŸ˜€ en idd geen brood meer als avond eten πŸ˜‰ ja vandaag dan een broodje hamburger welliswaar zelf gemaakt maar goed πŸ˜‰

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: