Op tafel

Op tafel

op tafelBij gebrek aan inspiratie doet ik ook maar een logje van wat we op tafel hebben gehad de afgelopen week :D. Weet niet wat het is maar ben smorgens gewoon verslaafd aan een hard broodje met kaas en ham en komkommer, zal ongetwijfeld volgende week weer anders zijn maar ik vind het heerlijk!! Ik heb in dit logje duidelijk gemaakt dat ik dingen zat was kwa eten klaar maken en zijn we hier dus over gegaan op de aardappels en de groente, ja oke er zitten natuurlijk ook wel lekkere dingen tussen hihih maar wel 1 pot koken en klaar!!

Moet zeggen dat het tot nu toe redelijk gaat, de roerbakspruiten gingen er in en de hutspot gister ook!! Al was ik zelf niet echt onder de indruk van de peen de en uien maar goed, ff wennen en proberen :D. De meiden vinden het niet erg dat we een omschakeling hebben gemaakt, maar missen natuurlijk wel sommige dingen dus die probeer ik te compeseren 😉

Wel roti gemaakt vorige week, is ook aardappel met boontjes zei niomi heel wijs hahaha, ja ze heeft wel gelijk en ook dat was weer een keertje heerlijk. Op zaterdag en zondag doen we niet moeilijk en hebben afgelopen weekend ook gewoon lekker soep met stokbrood en andere smeersels op tafel gezet.

Vandaag staat er macaroni op het menu en morgen gebakken aardappels uit de oven met sla en kip en donderdag de voor hun gevreesde andijviestampot hahah 😀

Tussen de middag is het soep voor moi of een bakje noodles alhoewel ik de noodles maar even aan de kant heb gezet omdat ik daar weer ineens mega last van ga krijgen :(, jammer want het is zo lekker!!

5 gedachten over “Op tafel

  1. Er blijven nog steeds allemaal lekkere dingen op tafel komen ondanks de groentes, behalve de spruitjes dan hihi.

  2. olalala de roti van rachel ja wie eet dat nou niet 😀 ben blij dat het goed gaat met dat eten met de meides

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.