Op tafel week #11

Op tafel week #11

We hebben afgelopen week simpel maar wel lekker gegeten. Een week zonder aardappels een keer en ja dat mis ik dus denk dat ik morgen weer wat ga maken met een aardappel!!
op tafel week #11

We hebben gegeten, gebakken ei met ham en kaas, chicken tonight, nou ja ik dan want de rest at broodjes worst en dat moet ik niet, macaroni made bij niomi en rashel door een receppie op kids allerhande en moet zeggen verse pastasaus was heerlijk van de dames en is een blijvertje :D, nasi, verse groentesoep met broodjes en een home made big mac die aardig geslaagd was moet ik zeggen en lekkerder smaakte als die van de mac :D, op zondag is het hier altijd ajam pangang dag maar vandaag niet omdat we donderdag al die nasi hadden gegegeten en ik geen zin had om te koken en de meiden wilden graag tosti’s nou mooi dan eten we een keer op zondag een tosti :D. Tussenoor de afgelopen week eet ik alleen maar zalm, zalm en nog eens zalm, de ene dag blijft het erin de andere dag weer niet, maar het zijn goede stoffen voor me en vind het lekker dus eten maar die handel 😉

Fijne zondag nog!!!

Eén gedachte over “ Op tafel week #11

  1. Daar was ik weer eens… *Bloos*

    Simpel? Simpel is bij een broodje kaas als ik alleen eet en dat is best wel vaak!
    Ziet er goed uit heurr!

    Tuut!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.