Op tafel week #12

Op tafel week #12

Zo afgelopen week maar 1 dag hollandse pot gehad en dat was de andijvie stampot met een bal gehakt haha. de rest van de week chinees, surinaams en mexicaans gemaakt :D. Mijn mama maakte altijd tjap tjoy en ik kreeg daar ook ineens trek in maar ja ik weet dat de rest dat niet eet dus heb voor hun wat anders gemaakt en ik heb heerlijk zitten genieten van me tjap tjoy en heb daar ook niet zoveel last van gehad dus dat gaat vaker op tafel komen :D. We hadden dus andijvie stampot met een balletje, mie, roti, tjap tjoy, wraps en pizza omdat ik die dag geen zin had om te koken en de standaard ajam pangang op zondag
op tafel week #12

Voor morgen nog geen idee, denk dat ik chow mein eet, heb ik wel weer eens trek in alleen moet ik dan ook even wat verzinnen voor de rest hihih en ja ja ik weet ik zal niet meer verschillende potjes koken maarja hun eten niet alles wat ik eet en dat hoeft ook niet want ik blijf rare eet gewoontes hebben 😉

fijne zondag allemaal!!

2 gedachten over “Op tafel week #12

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.