Op tafel week #16

Op tafel week #16

Simpel, meer kan ik niet van maken πŸ˜€

Tosti met tomatensoep, roti, home made pizza, chili con carne, brood met gebakken ui en tomaat, raspatat met home made kipsate en pindasaus, en ajam pangang

op tafel week #16

 

Aankomende week staat er ook niet veel soeps op het menu. Het is per dag een beetje aftasten wat mijn lichaam doet en waar ik trek in heb;) en sinds de temperatuur wat omhoog is gegaan heb ik niet echt zin meer om uitgebreid te koken lijkt het wel maar ja er moet wel wat op tafel komen natuurlijk πŸ˜€

Fijne avond allemaal nog!

17 gedachten over “Op tafel week #16

  1. Lekker! Ik zie dat je vaak ‘zwaar’ eet, heb je daar een reden voor? Omdat ik wel eens las dat je last van buikpijn had en zo (ik ben nieuw hier..) maar pasta’s en dergelijke zijn dan zwaarder om te verteren.
    Verder ziet alles er altijd meeeega lekker uit!

    1. hahahah ja is nieuw chan πŸ˜€ tostis blijven voor mij een droge hap en met een soeppie erbij gaat het wat makkelijker πŸ˜‰

    1. ja ja πŸ˜€ hier komt geen andere patat meer op tafel πŸ˜€ we waren er al gek op maarja om nu elke keer naar de snackbar te rijden vonden we niks maar goed dit is een uitkomst en smaakt precies hetzelfde πŸ˜€

  2. Lekker ras patatjes… Was gelijk in de winkel gaan kijken, helaas hadden ze op het moment niet de gewone smaak ras patat maar binnenkort toch even weer kijken.

      1. Frituur je ze of doe je ze in de actifry? Want bij willen ze maar niet lukken in de actifry, te hard of te slap, moet echt nog de juiste manier vinden.

        1. deze komen uit de frituur maar in de actifry gaat het ook prima hoor alleen geen olie toevoegen dan en dan 12 minuutjes πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.