Op tafel week #3

Op tafel week #3

Afgelopen week heb ik me geloof ik weer niet aan mijn schema gehouden hahah, of het was weer laat of we hadden er weer geen trek in blabla maar het is wel redelijk gelukt :D. Op het menu stond :
Roerbakspruitjes, chilli con carne, macaroni, tosti’s en vers gemaakte groentensoep en op zaterdag heeft @roontjuh weer heerlijke sushi gemaakt wat uiteindelijk mijn lunch werd en savonds een broodje ei met file american gegeten. Ik moest van de week op stel en sprong weer naar de tandarts dus vandaar de tosti’s, makkelijk omdat we laat thuis waren.
op tafel week #3

Aankomende week zien we wel wat we eten, soms is een schemaatje wel makkelijk maar wat ik al eerder schreef ik heb dan net op die dag daar even geen trek in en dan hoef ik het ook niet te maken want dan is het geen doen. Donderdag staat wel vast dan eten we roti want dan zijn Joyce en Nathalie hierzo 😀 en de dames willen graag roti nou dan maken we dat toch 😀

7 gedachten over “Op tafel week #3

  1. krijg honger van je rachel 😀 alleen zijn we gevloerd hier door de griep dus word weinig eten 🙁 ja beschuit bah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.