Op tafel week 50

| 9 reacties

Nou wilde het logje niet eens plaatsen haha zo’n drama met eten deze week maar dat kwam ook een beetje door alle chaos en lichtelijke stress. Maar er stond eten op tafel hahaha
op tafel week 50

Pasta, witlof uit de oven met een biefstukje, stokbrood met file en eitje, pita panini’s, lasagne en pizza en ook nog patatjes maar vond dat niet eens de moeite waard om te fotograferen hahaha. Hoop dat deze week er wat beter uit gaat zien alhoewel ik nog geen planning heb gemaakt met eten, en daar stop ik denk ik ook maar mee want als er op mijn lijstje staat dat ik op woensdag bv andijvie eet en ik heb op die bewuste woensdag totaal geen trek in andijvie dan gaat het mis, komt alles eruit en dat willen we niet, nee ik beslis op de dag zelf wel waar ik trek in heb en dan weet ik dat het goed gaat ;). Ik blijf natuurlijk wel de “op tafel logjes” schrijven hihi. Vandaag staat er lekker ajam pangang op het menu 😀

Wat hebben jullie gegeten ?

reactie's

reactie's

9 reacties

  1. Ik hou echt van de foodfoto’s van jou! Ik zie ze altijd op Instagram verschijnen en het ziet er altijd heerlijk uit! 🙂

  2. Ziet er lekker uit weer hoor! enne ik kan eindelijk jou panini’s gaan uitproberen! in mijn uit kies kerstpakket heb ik een panini grill gekozen 🙂

    Verder ben ik weer wat meer tijd deze maand en dan eet ik wat mams op tafel zet. wat voornamelijk hollandse pot is. Vandaag zag ik wortels met rundvlees en aardappels op staan.

  3. Het ziet er heerlijk uit! Love culi pic’s!

  4. Oef, wat ziet dat er allemaal goed uit!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: