Op tafel week 50

Op tafel week 50

Nou wilde het logje niet eens plaatsen haha zo’n drama met eten deze week maar dat kwam ook een beetje door alle chaos en lichtelijke stress. Maar er stond eten op tafel hahaha
op tafel week 50

Pasta, witlof uit de oven met een biefstukje, stokbrood met file en eitje, pita panini’s, lasagne en pizza en ook nog patatjes maar vond dat niet eens de moeite waard om te fotograferen hahaha. Hoop dat deze week er wat beter uit gaat zien alhoewel ik nog geen planning heb gemaakt met eten, en daar stop ik denk ik ook maar mee want als er op mijn lijstje staat dat ik op woensdag bv andijvie eet en ik heb op die bewuste woensdag totaal geen trek in andijvie dan gaat het mis, komt alles eruit en dat willen we niet, nee ik beslis op de dag zelf wel waar ik trek in heb en dan weet ik dat het goed gaat ;). Ik blijf natuurlijk wel de “op tafel logjes” schrijven hihi. Vandaag staat er lekker ajam pangang op het menu 😀

Wat hebben jullie gegeten ?

9 gedachten over “Op tafel week 50

  1. Ziet er lekker uit weer hoor! enne ik kan eindelijk jou panini’s gaan uitproberen! in mijn uit kies kerstpakket heb ik een panini grill gekozen 🙂

    Verder ben ik weer wat meer tijd deze maand en dan eet ik wat mams op tafel zet. wat voornamelijk hollandse pot is. Vandaag zag ik wortels met rundvlees en aardappels op staan.

      1. Ja echt blij met die grill hoop dat ie deze week nog binnenkomt 🙂

        Jaa hoor maar elke dag is mij even te veel van het goede al moet ik zeggen dat ik graag groente eet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.