De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

Op tafel week #6

| 6 reacties

Wat hebben we weer gegeten afgelopen week :D, naar mijn mening makkelijk maar wel lekker πŸ˜‰
op tafel week #6

Macaroni uit de oven, andijvie stampot met een bal gehakt en jachtsaus, vind jachtsaus lekkerder dan jus vandaar, bami, home made pizza, gebakken eitje op brood met ham en kaas en de standaard ajam pangang. en tussendoor en erbij had ik zoet/zure komkommers gemaakt, salade van tomaat, komkommer en feta en lekkere kippenpoten:D

Moet wel zeggen dat de macaroni uit de oven me strot uit komt alleen bij de rest niet, maar morgen staat er weer pasta op het menu alleen dan spagettie met gehakt en tomatensaus want daar heb ik al dagen trek in!! even een keer geen ovenschotel bla bla πŸ˜‰

reactie's

6 reacties

  1. Waaah ik wil echt een keer bij jou komen eten πŸ˜€ als ik niet meer zwanger ben dan, nu spuug ik alles uit tegenwoordig πŸ™ Ziet er zo lekker uit!

  2. Hier krijg ik nou trek van zo op de late avond πŸ˜‰ Ziet er weer heerlijk uit allemaal.

  3. ziet er allemaal super lekker uit zeg… Oeiii die kippenpoten jammie.

  4. Is macaroni uit de oven heel anders dan de gewone macaroni uit de pan als ik vragen mag? :’)

    • ja want gebruik daar zakje ovenschotel van knorr voor en geen gewoon zakje voor gewoon uit de pan
      gaat ook mozarella op en uit de pan is dat niet lekker πŸ™‚

  5. Ziet er weer super lekker uit allemaal!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: