Op tafel week #6

Op tafel week #6

Wat hebben we weer gegeten afgelopen week :D, naar mijn mening makkelijk maar wel lekker ๐Ÿ˜‰
op tafel week #6

Macaroni uit de oven, andijvie stampot met een bal gehakt en jachtsaus, vind jachtsaus lekkerder dan jus vandaar, bami, home made pizza, gebakken eitje op brood met ham en kaas en de standaard ajam pangang. en tussendoor en erbij had ik zoet/zure komkommers gemaakt, salade van tomaat, komkommer en feta en lekkere kippenpoten:D

Moet wel zeggen dat de macaroni uit de oven me strot uit komt alleen bij de rest niet, maar morgen staat er weer pasta op het menu alleen dan spagettie met gehakt en tomatensaus want daar heb ik al dagen trek in!! even een keer geen ovenschotel bla bla ๐Ÿ˜‰

reactie's

reactie's

6 gedachten over “Op tafel week #6

  1. Is macaroni uit de oven heel anders dan de gewone macaroni uit de pan als ik vragen mag? :’)

    1. ja want gebruik daar zakje ovenschotel van knorr voor en geen gewoon zakje voor gewoon uit de pan
      gaat ook mozarella op en uit de pan is dat niet lekker ๐Ÿ™‚

  2. Waaah ik wil echt een keer bij jou komen eten ๐Ÿ˜€ als ik niet meer zwanger ben dan, nu spuug ik alles uit tegenwoordig ๐Ÿ™ Ziet er zo lekker uit!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: