Op tafel week #8

Op tafel week #8

Was weer een lekker weekje waar ik toch weer even van me standpunt afgleed. Heb toen gezegd dat ik geen 2 potjes meer zou koken maarja als ze de ene helft hier broodjes rookworst willen eten en de andere helft verse groentensoep…tja dan sluit ik me toch aan bij de soep haha, dus Roon en Rasje aten broodjes worst terwijl niootjuh en ik lekker aan de verse soep zaten met turks brood :D. De rest van de dagen beetje standaard weer, lasagne, nasi, andijvie stampot met een bal, ajam pangang en zaterdag stond ik weer als een gek turkse pizza’s te maken die niet allemaal op zijn gegaan dus die heb ik lekker ingevroren en komen als het aan mij ligt voorlopig niet uit de vriezer want kan ze even niet meer zien 😉
op tafel week #8

Aankomende week zal het allemaal wel heel simpel zijn aangezien we hier lekker vakantie hebben :D, maar probeer het wel ff normaal te houden want hoorde de dames al pizza roepen en patat maar neuhh patat ff niet en pizza weet ik ook zo net nog niet 😉

Ik ga lekker me bedje verschonen zo, en daarna lekker bij manlief het bankie op en films kijken 😉 fijne zondag!!

4 gedachten over “Op tafel week #8

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.