Op tafel week #9

Op tafel week #9

De vakantie zit er weer op!! Onze vakantie duurde alleen 2 weken ipv 1 omdat de meiden een week ziek thuis zijn geweest. Maar ze zijn aan de betere hand en weer lekker naar school vandaag 😀
En ja in de vakantie is het maar eten waar je trek in heb, en dat hebben we ook gedaan 😀
op tafel week #9

Ik had voor mijzelf voor de lunch even snel wat sushi gemaakt, als ik daar trek in krijg maak het dan maar anders ben ik niet te houden haha. We hebben macaroni gegeten, en die macaroni viel zo goed in de smaak haha, ik had er een roerbakpakket doorheen gepureerd en dat leverde verbaasde blikken op maar ze vonden het heerlijk!! Lasagne, tosti’s, pannekoeken maar een keer weer en broodjes en ik kreeg trek in kip kerry dus heb dat lekker voor mijzelf klaar gemaakt terwijl de andere broodjes worst aten, en ik daar zowieso geen fan van ben…ik lekker aan de kip kerry 😀

Maar de vakantie is ten einde en vanavond staat er gezonde hollandse pot op het menu, jawel rauwe andijvie stampot met een bal gehakt!! Snak gewoon naar een paar aardappels 😉

6 gedachten over “Op tafel week #9

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.