Op tafel woensdag/donderdag

Op tafel woensdag/donderdag

Ik begin weer ergens aan en stuit nu al op een paar dingen haha. ik kan alles fotograferen maar voedsel…duhh, uitdaging lol. Woensdag (gister, joh ja gister ja) hadden een broodje beenham met honing mosterdsaus op het menu staan omdat de meiden bij tante daantje waren en daar ook bleven eten. Ja dan word er hier niet gekookt maar lekker simpel maar om het geval broodje met beenham op de foto te krijgen viel even vies tegen en zag er niet uit en dus ook verwijderd.

Vandaag kreeg ik het in me bol en had gister met de boodschappen een keer lasagne meegenomen, dat lusten ze hier wel, maar dat eten we maar eens is de zoveel tijd anders vinden we het weer niet lekker (stel zeikers he)
Ik heb het wel eens zelf proberen te maken, de saus dan en dat ging redelijk, vond ik maar de rest vond het weer niet de schaften dus die hebben het dan toch liever uit een pakje en om nou en een verse saus en een pakje te maken zag ik niet zitten dus ik eet wel met hun mee dan ;), het heeft gesmaakt en ik voeg eigenlijk niks extra’s toe aan het pakje, je kan het ook zien als een doodsaaie maaltijd dus 😀

Toetjes had ik dit keer ook niet gemaakt, nee had gister 3 dozen ijsjes meegenomen, van die mini magnums, en mini cornetto’s die zijn lekker hapbaar en niet zo’n mega hap na het eten 😉
Het weekend staat voor de deur en is er dus geen op tafel logje, want in het weekend koken we niet in huize B. dan is het meestal puntjes met file american of een eitje. Alleen morgen, maar dat is ook simpel maar misschien wel leuk om over te loggen, de tosti’s van rach met het halve keuken kastje ertussen (kruiden)

Fijne avond!!

Eén gedachte over “ Op tafel woensdag/donderdag

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.